Úsměvná modifikace spojuje světy Elden Ringu a Pokémon Scarlet & Violet
i Zdroj: Pokémon Company
Elden Ring Novinka Úsměvná modifikace spojuje světy Elden Ringu a Pokémon Scarlet & Violet

Úsměvná modifikace spojuje světy Elden Ringu a Pokémon Scarlet & Violet

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

29. 12. 2022 14:43

Tvůrci modifikací patří k nejkreativnějším členům herních komunit a pravidelně nás překvapují výplody své fantazie. Zajímalo vás třeba někdy, jak by vypadalo protnutí světů Elden Ring a Pokémon? Teď si ho můžete prohlédnout na vlastní oči díky modu tvůrce s přezdívkou Arestame.

Reklama
Reklama

  • Podívejte se, jak by vypadali Pokémoni v Elden Ringu
  • Mod ale pravděpodobně nevyjde, na to je Nintendo příliš opatrné a přísné

Ten na Twitteru zveřejnil trailer, ve kterém ukazuje modovaný Elden Ring plný Pokémonů. Hlavní hrdinové nosí stejné oblečení jako protagonisté v aktuálních titulech Pokémon a svět samozřejmě obývají oblíbené příšerky. Nejsou ale zdaleka tak pozitivně naladěné. Video ukazuje pořádně vražednou Meowscaradu nebo velmi nepřátelsky naladěného Skeledirge.

O něco mírumilovnější jsou zástupy Smolivů, břehy obývající Quaxlyové nebo roztomilí Lechonkové. Hlavní hrdinové také osedlávají legendárního Koraidona. Zlatým hřebem videa je pak pokémoní centrum na zádech Bell Turtle Walking Mausoleum.

Škoda jen, že si modifikaci zřejmě jen tak nevyzkoušíme. Společnost Nintendo a jeho příbuzná studia, včetně Pokémon Company a Game Freak, jsou známá pro velmi přísný přístup k jakémukoliv nelicencovanému využití značek. Je tak otázkou, zda právníci brzy nezakročí i proti výše přiloženému videu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama