Upírská akce BloodRayne se vrátí na konzole v remasteru prvních dvou dílů
i Zdroj: Hrej.cz
BloodRayne 2 Novinka Upírská akce BloodRayne se vrátí na konzole v remasteru prvních dvou dílů

Upírská akce BloodRayne se vrátí na konzole v remasteru prvních dvou dílů

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

19. 9. 2021 09:45 1

Časem zavátá série akčních adventur s upírskou tématikou od studia Terminal Reality připomíná odkaz svého jména. Po řadě komiksů a navštívení stříbrného plátna v podání režiséra Uwe Bolla se lidsko-upírská kříženka Rayne chystá na navštívení konzolí v remasteru ReVamped.

Reklama

  • Po loňském příchodu na PC se vizuálně vylepšená duologie BloodRayne chystá i pro konzole
  • ReVamped edice obou dílů dorazí na podzim letošního roku

BloodRayne 1 a 2 se vylepšené podobě dočkají zvýšení rozlišení na 4K, kvalitnějších filmečků a užití původních textur z roku 2002, resp. 2004, jejichž kvalita byla dobovou kompresí snížena. Vydavatel Ziggurat Interactive dále poukazuje, že v rámci remasteru došlo na přepracovaní systému světla a stínů, včetně vrhání odrazů, a zlepšení volumetrického efektu mlžného prostředí a vodních ploch.

K vydání ReVamped edic obou dílů série dojde již tento podzim na konzolích PlayStation 4, Switch a Xbox One. V případě první uváděné dvojice platforem se tak navíc zásluhou vydavatele Limited Run Games stane digitálně i fyzicky. Co se počítačů týče, zde nová verze není nutná. Už od loňska se uživatelé Steamu a GOG mohou totiž dostat k defacto identické edici Terminal Cut.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama