Upíří battle royale Bloodhunt zasazený v Praze ukazuje působivé trailery a láká na dnešní vydání
i Zdroj: Sharkmob
Vampire: The Masquerade – Bloodhunt Novinka Upíří battle royale Bloodhunt zasazený v Praze ukazuje působivé trailery a láká na dnešní vydání

Upíří battle royale Bloodhunt zasazený v Praze ukazuje působivé trailery a láká na dnešní vydání

Radek Raudenský

Radek Raudenský

27. 4. 2022 11:40

Když se poprvé odhalilo Vampire: The Masquerade – Bloodhunt, byli nadšení především hráči z tuzemska. Vývojářské studio Sharkmob se totiž rozhodlo battle royale hru zasadit do našeho hlavního města Prahy, a to včetně různých českých narážek či dabingu.

Reklama

  • Battle royale Bloodhunt dnes vychází do plné verze
  • Při té příležitosti vývojáři vydávají nový trailer

Hru jsme během testování sami vyzkoušeli a kromě poměrně zábavné hratelnosti jsme ocenili, že výběr stověžaté Prahy byl pro hru, kde prim hraje parkou, opravdu perfektní. Po několika měsících vývoje a zapracování hráčské zpětné vazby se nyní Vampire: The Masquerade - Bloodhunt vrací, mění název a ukazuje se v novém cinematic traileru.

Ten vypadá opravdu skvěle, což samozřejmě podporuje nejen krásné zpracování Prahy, ale taktéž úsměvné detaily jako policejní auto s nápisem „Pomáhat a chránit“. Obsah traileru je pak spíše lákavou ukázkou celé premisy, tedy souboji upírů se znepřátelenými klany i speciální jednotkou.

Pokud vás příběh celé hry zajímá o něco víc, připravili si vývojáři i “příběhový trailer”, který poodhaluje co vlastně stojí za krvelačnou řežbou napříč Prahou.

Plná verze hry vychází už dnes, přičemž minimálně na YouTube a sociálních sítích hra pokrátila svůj název na pouhé „Bloodhunt“. Ať tak či onak, titul bude dostupný zcela zdarma, tudíž k vyzkoušení vám nic nebrání.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama