Update pro Assassin’s Creed Valhalla přináší nové výzvy, vrací se také festival Ostara
i Zdroj: Ubisoft
Assassin's Creed Valhalla Novinka Update pro Assassin’s Creed Valhalla přináší nové výzvy, vrací se také festival Ostara

Update pro Assassin’s Creed Valhalla přináší nové výzvy, vrací se také festival Ostara

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

20. 4. 2022 08:45

Ubisoft se v případě posledního dílu série Assassin’s Creed začátkem roku snažil nalákat na masivní expanzi Dawn of Ragnarok, která přinesla další několikahodinové dobrodružství. Tím ale péče o Valhallu nekončí.

Reklama

  • Update pro Valhallu odemyká Mastery Challenge Pack 2
  • Vrací se také oslavy jara v rámci festivalu Ostara
  • Update zároveň opravuje celou řadu chyb

Ubisoft si tentokrát přichystal bezplatný update, s nímž do hry doručil další bonusový obsah. Severští válečníci by se měli připravit na druhé kolo výzev v podobě Mastery Challenge Pack 2, v němž se zpřístupní tři nové svatyně a také tuhý boss fight. 

Pro účast ve druhém kole je však nejprve potřeba splnit první výzvu, celková síla válečníka by také měla dosahovat na číslo 221. Kdo projde všechny svatyně a přežije závěrečný boj o život, ten se samozřejmě dočká odměny.

To ale není vše. Update znovu odstartuje festival Ostara, což je příležitost především pro seveřany, kteří si veselé slavnosti naposledy nechali ujít. Časově omezený event potrvá od 21. dubna do 12. května. Doufejme tedy, že letošní oslavy příchodu jara nebudou způsobovat padání hry, tak jako tomu bylo v minulém roce.

Update zároveň opravuje celou řadu chyb souvisejících s plněním úkolů, souboji, zlepšuje celkovou stabilitu hry a tak dále. Kompletní seznam úprav si můžete projít na oficiálních stránkách.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama