Unikly záběry z chystaného Need for Speed. Krátké video zachycuje anime prvky
i Zdroj: Electronic Arts
Novinka Unikly záběry z chystaného Need for Speed. Krátké video zachycuje anime prvky

Unikly záběry z chystaného Need for Speed. Krátké video zachycuje anime prvky

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

26. 8. 2022 16:52 1

O podobě dalšího dílu série Need for Speed už leccos víme, byť z garáže od EA zatím nic nevyjelo. Po internetu kolují obrázky a také záběry, které napovídají, kam pokračování odbočí. Další kousek skládačky se objevil dnes.

Reklama

  • Na Redditu se vynořily záběry z chystaného Need for Speed
  • Ukazují anime stylizaci, která se objevuje v určitých momentech
  • Hra podle všeho má vyjít v letošním roce

Další díl dle nepotvrzených informací poveze název Unbound. Jisté rozpaky zatím budí snaha o propojení realistické grafiky s anime stylizací. Něco takového si člověk jen těžko představí, dnešní ukázka je však dostatečně vypovídající. 

Záběry se objevily na Redditu v příspěvku od uživatele s přezdívkou TopRamanNoodl3s. VIdět je starý Chevrolet letící vzduchem, důležitý moment přichází po nárazu, právě tehdy se totiž zobrazí anime prvky - červený a silně deformovaný obraz, po němž se nad autem objeví animovaná lebka, dveřím následně na malý moment narostou křídla.

Možná se ptáte, proč EA přistoupilo k této stylizaci. Podle autora příspěvku chce společnost s novým dílem zacílit na mladší hráče a rozšířit tak publikum, údajně se předpokládá, že stávající fanoušci do hry investují tak jako tak. 

Leaker zároveň poznamenává, že by Unbound mělo přijet ještě letos, je tedy trochu zvláštní, že ještě nedošlo k oficiálnímu představení hry. Kdo ví, třeba se EA osmělí v následujících týdnech.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama