Unikly schopnosti nového operátora ve Valorantu
i Zdroj: Valorant
Valorant Novinka Unikly schopnosti nového operátora ve Valorantu

Unikly schopnosti nového operátora ve Valorantu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

5. 4. 2022 13:36

Kompetitivní střílečka Valorant od studia Riot Games se za poslední necelé dva roky pořádně rozrostla. Z původních pěti operátorů jich je v současné době 19 a jak se zdá, dataminerům se podařilo rozlousknout tajemství jubilejního dvacátého střelce.

Reklama

  • Datamineři odhalují schopnosti nového operátora
  • Má využívat totemu i nového debuffu

Dle účtu ValorLeaks, který patří mezi jedny z renomovaných dataminerů, se totiž do souborů hry oficiálně dostal obsah s kódovým označením BountyHunter. To je, dle dřívějších náznaků, právě nový operátor. Zároveň k němu přibyl nový defaultní soubor k totemům – tedy entitě, kterou lze vyslat pomocí schopností, podobně jako Skye dokáže vyslat svého vlka.

Krátce na to ValorLeaks zveřejnil i údajné schopnosti, kterými by BountyHunter měl disponovat. Schopnost na Q je ohnivá koule, jenž může být vyslána nad určitou oblast. Zde bude vteřinu levitovat a následně spadne na zem poškozujíc své nepřátele. 

Schopnost na C bude entita, která může následovat stopy hráčů či být ovládána. E je koncipováno podobně jako Q, rozdílem je to, že koule opět vzletí a stane se z ní oko odhalující nepřátele ve svém okolí. 

Nakonec je ultimátní schopnost, temná mlha, která při zásahu rozdá tři různé debuffy. Objevuje se zde jeden nový, Trail Debuff, díky němuž budou nepřátelští hráči za sebou zanechávat viditelné stopy – podobně jako je tomu u Jackala v Rainbow Six Siege. K odhalení nového operátora dojde oficiálně několik dnů či týdnů před začátkem nového aktu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama