Unikly první gameplay záběry z remasterované kolekce GTA: The Trilogy
i Zdroj: Hrej.cz
Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition Novinka Unikly první gameplay záběry z remasterované kolekce GTA: The Trilogy

Unikly první gameplay záběry z remasterované kolekce GTA: The Trilogy

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

10. 11. 2021 11:47

GTA: The Trilogy – The Definitive Edition sice vyjde až zítra, už nyní však internet zaplavily první záběry přímo ze hry. Za nimi však nestojí Rockstar, na svědomí je mají hráči, kteří se k remasterům už dostali.

Reklama

  • Na internetu se objevily první záběry z kolekce GTA: The Trilogy
  • V nich jsou vidět cutscény, jízda po městě i akční pasáže
  • Videa pořídili samotní hráči

Videa jsou k dispozici na YouTube. Jeden z hráčů nabídl přes hodinu záběrů z GTA III a Vice City, vidět jsou cutscény, jízda po městě, akční pasáže, zkrátka vše podstatné. San Andreas je zase vidět v krátkém klipu na Redditu, v němž si můžete všimnout kruhového menu pro výběr předmětů. Sami si tak můžete odpovědět na otázku, zda vám kolekce předělávek stojí za investici.

Rockstar naopak propagačními materiály šetří, jako by snad ani nechtěl upravené verze ukázat v celé jejich kráse. Krom úvodního traileru uvolnil pouze několik GIFů. 

Jak už bylo řečeno, trilogie vyjde už zítra, ale zatím pouze digitálně, fyzická edice bude k mání až 7. prosince. San Andreas navíc míří do nabídky Xbox Game Pass, zatímco trojka se zpřístupní ve službě PlayStation Now. Ta však u nás není oficiálně dostupná. Remastery lze pořídit na konzolích Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch a na PC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama