Unikly obrázky k novému Call of Duty. Potvrzuje se jméno i zasazení
i Zdroj: Hrej.cz
Call of Duty: Vanguard Novinka Unikly obrázky k novému Call of Duty. Potvrzuje se jméno i zasazení

Unikly obrázky k novému Call of Duty. Potvrzuje se jméno i zasazení

Radek Raudenský

Radek Raudenský

12. 8. 2021 13:30

A je to tady. Komplikované situaci musel čelit Battlefield několik měsíců nazpět, než se vývojáři z DICE konečně rozhoupali a nový díl Battlefield 2042 definitivně a oficiálně představili. Nyní se mince obrací a stejným problémům, tedy únikům propagačních materiálů, musí čelit i Activision.

Reklama

  • Na internetu kolují obrázky související s dalším dílem Call of Duty
  • Potvrzuje se podtitul Vanguard, zasazení v druhé světové válce i maličkosti
  • Activision zatím únik nijak nekomentoval

Na internetu totiž začaly kolovat obrázky ilustrující název, keyart, zasazení a edice nového Call of Duty. Už dřívější spekulace se shodovaly na jméně, které nové obrázky potvrzují – nové Call of Duty ponese podtitul Vanguard. Zasazené bude do druhé světové války, není ale jasná její podoba – některé spekulace totiž tvrdily, že se přesuneme do alternativní reality. Autoři se tak zřejmě chtějí vyhnout kritice hráčů, kteří například poslední dva Battlefieldy tepali za historickou neautentičnost.

Obrázky dále ukazují i ultimátní edici a cross-gen balíček, vůbec poslední propagační snímek ukazuje nejspíše bonusy za předobjednávku – trojici skinů pro operátory, čtveřici zbraní, balíček i předběžný přístup do otevřené bety. 

Zajímavé je, že se obrázky objevily vcelku brzo – Activision totiž ani nezačal s propagačními náznaky nového pokračování. V minulém roce se pro Black Ops Cold War postupně měnila mapa a účelně šířené nápovědy se objevovaly i na internetu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama