Uniklý obrázek ukazuje menu Suicide Squad. Obsahuje Battle Pass a řadu platidel
i Zdroj: Warner Bros.
Suicide Squad: Kill the Justice League Novinka Uniklý obrázek ukazuje menu Suicide Squad. Obsahuje Battle Pass a řadu platidel

Uniklý obrázek ukazuje menu Suicide Squad. Obsahuje Battle Pass a řadu platidel

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

17. 1. 2023 10:49

Chystaná týmová akce Suicide Squad: Kill The Justice League navazující na sérii Batman Arkham se pomalu blíží. Autoři ze studia Rocksteady zatím podrobnosti o hraní drží spíše pod pokličkou, kromě výrazně sestříhaných záběrů jsme ani neviděli pořádný gameplay. Uniklý screenshot z 4chanu nyní nicméně ukázal, jak bude vypadat menu.

Reklama
Reklama

  • Z chystaného Suicide Squad zřejmě uniklo jedno z hlavních menu
  • Potvrzuje, že ve hře bude obchod, Battle Pass, vylepšování postav a další moderní prvky

Některé zdroje připomínají, že UI prostředí nápadně připomíná současná pokračování Call of Duty, respektive free-to-play odbočku Warzone. Fotka naznačuje, že bude Kill The Justice League v zásadě klasickou moderní týmovou hrou. Nebude tedy chybět možnost matchmakingu, připojování k jednotlivým kapitolám příběhu s různými nastaveními obtížnosti a herními režimy.

Vrchní menu pak naznačuje, že bude titul v mnohém podobný loňským Gotham Knights. Záložka Looks pravděpodobně vede do sekce výběru obleků nebo skinů pro hrdiny. Loadout bude určitě obsahovat možnosti vylepšení a profilování postavy, s čímž souvisí i vedlejší Talents. Samozřejmě nechybí možnosti jako Social pro uzavírání přátelství, Codex pro zjišťování podrobností o herním světě a Options pro nastavení.

Uživatelé Redditu ale okamžitě vypíchli dlaždice Battle Pass a Store, které potvrzují, že se opět budou odemykat a nakupovat předměty, dnes už velmi běžným způsobem. Ostatně to naznačují i indexy níže, ukazující zásobu celkem šesti druhů platidel. Vedle klasických mincí jde zřejmě o různé materiály. I to velmi nápadně připomíná Gotham Knights.

Titul se tak tímto způsobem odkloní od staromódnějšího zpracování Batman Arkham. Ostatně k tomu přímo vybízí přechod k multiplayeru. Jak to bude vypadat v praxi uvidíme snad už 26. května na PC, Xbox Series a PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama