Uniklé screenshoty ukazují sousedství a byty v chystaném The Sims Project Rene
i Zdroj: EA / Maxis
Novinka Uniklé screenshoty ukazují sousedství a byty v chystaném The Sims Project Rene

Uniklé screenshoty ukazují sousedství a byty v chystaném The Sims Project Rene

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

12. 11. 2022 10:30

Před časem jsme vás informovali o tom, že se hackerům povedlo dostat k hratelnému buildu chystaného pokračování série The Sims s kódovým označením Project Rene. Do něj měli původně přístup jen pozvaní hráči. Nyní z playtestu zřejmě unikly první snímky ukazující interiéry bytů a herní sousedství.

Reklama
Reklama

  • Uniklé obrázky ukazují Project Rene, chystané pokračování The Sims

Původně se obrázky vyfocené telefonem z obrazovky počítače objevily na Redditu, příspěvek byl ale později smazán. Pořízené kopie nicméně dále kolují sociálními sítěmi, mimo jiné třeba na Twitterovém příspěvku embedovaném níže. Jejich autenticita zatím nebyla potvrzena, působí ale velmi věrohodně a odpovídají dříve uniklým popiskům toho, co měl playtest obsahovat.

Detailní pohled na designování interéru bytu je skutečně podobný tomu, co ukázalo samo studio EA a Maxis při oznámení vývoje. Úplnou novinkou je však pro nás pohled na sousedství. Ten odhaluje, že zřejmě budou byty hrát v novém The Sims mnohem větší roli než dříve. V dosavadních dílech totiž vždy při spuštění šlo stavět pouze rodinné domy a byty byly součástí dedikovaných datadisků.

Na snímcích se objevují i zmínky o detailním designu vlastního nábytku, který zřejmě využije možnosti modulárního stavění a platforem pro maximální personalizaci interiéru. Vytvořené prvky následně zřejmě půjde sdílet a stahovat z knihovny uživatelského obsahu, podobně jako to v současnosti jde s domácnostmi a celými budovami.

Autor původního příspěvku také připomněl, že playtest nabízel pouze návrhy interiéru a vůbec se v něm neobjevili simíci. Na oficiální podrobnosti si zřejmě budeme muset ještě dlouho počkat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama