Unikl obal a datum vydání WWE 2K22, wrestlingová série se zřejmě vrátí s třídenním předběžným přístupem 8. března
i Zdroj: Hrej.cz
WWE 2K22 Novinka Unikl obal a datum vydání WWE 2K22, wrestlingová série se zřejmě vrátí s třídenním předběžným přístupem 8. března

Unikl obal a datum vydání WWE 2K22, wrestlingová série se zřejmě vrátí s třídenním předběžným přístupem 8. března

Radek Raudenský

Radek Raudenský

17. 1. 2022 14:05 1

Série WWE se v posledních letech zmítala v problémech – po katastroficky přijatém dílu 2K20 předepsalo hlavní sérii studio 2K pauzu, přičemž místo toho vydalo mnohem arkádovější WWE 2K Battlegrounds. Minulý rok museli fanoušci wrestlingu přežít bez jakéhokoliv nového dílu, letošní rok ale tuto sérii opět nakopne, jak naznačují i neoficiální informace.

Reklama

  • Účet TechnikNews zveřejňuje údajné obálky WWE 2K22
  • Informuje o třídenním předběžném přístupu
  • A nakonec prozradil detaily o předobjednávkovém bonusu

Ty unikají skrze twitterový účet TechnikNews, v jehož tweetech se můžeme podívat například na barevnou obálku hry. V hlavní roli by se tak měl ukázat Rey Mysterio, a to i u dražší Deluxe edice. To ale není vše, TechnikNews tvrdí, že 2K spustí 8. března třídenní předběžný přístup, což by dávalo smysl v rámci dříve oznámeného data vydání 11. března.

Přesouváme se k předobjednávkovým bonusům, kterých je poměrně dost. Přesněji jde o Undertaker Immortal Pack obsahující trojici person – Phantom Mask Undertaker, Lord of Darkness Undertaker a Boneyard Match Undertaker, dále MyFaction perky a EVO karty. Už déle víme, že by se letošní pokračování mělo více zaměřit na kvalitu a nabídnout značně přepracovanější a plynulejší zážitek, o který se tentokrát postará pozměněná in-house divize studia Visual Concepts. Doufejme, že se 2K letos podaří s ročníkem prorazit a napravit mizernou reputaci WWE 2K20.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama