Ukázka z Kena: Bridge of Spirits předvádí spolupráci s malými pomocníky a průzkum nádherného světa
i Zdroj: Hrej.cz
Kena: Bridge of Spirits Novinka Ukázka z Kena: Bridge of Spirits předvádí spolupráci s malými pomocníky a průzkum nádherného světa

Ukázka z Kena: Bridge of Spirits předvádí spolupráci s malými pomocníky a průzkum nádherného světa

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

21. 6. 2021 03:51

Studio Ember Lab se na nějaký čas odmlčelo, i navzdory tomu, že by pohádka Kena: Bridge of Spirits měla vyjít už koncem srpna. Poslední záběry z akční adventury nicméně dokládají, že je vývoj na dobré cestě.

Reklama

  • Objevila se osmiminutová ukázka ze hry Kena: Bridge of Spirits
  • Je v ní vidět průzkum světa a jeho interaktivní prvky
  • Kena názorně předvedla spolupráci se svými kamarády

Ukázka se objevila v rámci festivalu Tribeca, který se krom filmů věnuje i videohrám. V záběrech je vidět především prozkoumávání barevného světa spolu s veselými pomocníky. Kena malé kamarády komanduje krátkými povely, stačí lusknout prsty a pustí se do práce, třeba když je potřeba zvednout spadlou sochu a umístit ji na správné místo.

Prckové se navíc mohou spojit v jakési magické stvoření, jehož síla se hodí při překonávání přírodních překážek. Za nasbírané drahokamy je pak možné pořídit trpaslíkům něco pěkného na sebe, třeba epesní čapku.

Osmiminutová ukázka předvádí také interakci s prostředím, k čemuž Kena využívá svých dovedností v práci s lukem a magickou holí. Hlavní hrdinka se nebojí ani vody, ráda si zaplave ve zdejších říčkách, což platí i pro její pomocníky.

Jak už bylo řečeno, Kena: Bridge of Spirits vyjde během léta, vývojáři nyní počítají s termínem 24. srpna. Hra míří na konzole PlayStation 4, PlayStation 5 a na PC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama