Ukázka z GRID Legends názorně předvádí, jak vypadají hrané cutscény a smíšené závody
i Zdroj: Hrej.cz
Grid Legends Novinka Ukázka z GRID Legends názorně předvádí, jak vypadají hrané cutscény a smíšené závody

Ukázka z GRID Legends názorně předvádí, jak vypadají hrané cutscény a smíšené závody

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

24. 1. 2022 09:35

Závěr února bude patřit zběsilé jízdě z garáže studia Codemasters - GRID Legends. A protože do vydání zbývá zhruba měsíc, je načase šlápnout na plyn a ukázat, co se pro nadšence do virtuálního závodění chystá.

Reklama

  • Objevila se další ukázka z Grid Legends 
  • Ve 40 minutách ukazuje různé herní prvky
  • Hra vyjde 25. února

Už dobře víme, že se autoři snaží získat zaryté petrolheady skrze příběhový režim Driven to Glory, v němž se uskuteční smyšlené mistrovství světa. Hráči mohou očekávat filmové cutscény, vyhrocené okamžiky a spoustu emocí od adrenalinem napumpovaných závodníků.

Právě na příběhový režim se soustředí vskutku výživná ukázka přímo ze hry, která přináší poctivých 40 minut záběrů. Vidět jsou hrané cutscény, které nápadně připomínají scénky z Need for Speed z roku 2015. Jak do celého konceptu zapadají, to už musíte posoudit sami.

Ukázka připomíná, že se autoři rozhodně nebojí experimentovat. Vidět je také režim, v němž se na trati potkají vozidla z různých kategorií - formule, rally speciály i obří trucky. Tvůrci také potvrdili, že se vrátí systém Nemesis, který se poprvé objevil v roce 2019.

Jak bláznivá jízda nakonec skončí, to se dozvíme 25. února. GRID Legends přijedou na konzole PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series a také na PC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama