Ukázka shrnuje důležité informace k Hood: Outlaws and Legends
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ukázka shrnuje důležité informace k Hood: Outlaws and Legends

Ukázka shrnuje důležité informace k Hood: Outlaws and Legends

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

14. 4. 2021 10:17

Za necelý měsíc se objeví Hood: Outlaws and Legends, novinka od studia Sumo Digital. Autoři nás v posledních týdnech pravidelně zásobovali krátkými trailery, v nichž představili konkrétní třídy a herní lokace. Poslední ukázka shrnuje vše podstatné.

Reklama

  • Trailer rekapituluje důležité prvky hry
  • Ukázka připomíná přednosti jednotlivých tříd

Trailer v krátkosti vysvětluje, oč ve hře běží. Legendy z Sherwoodu se vydávají loupit do zdejších hradů a pevností, kde se skrývají drahocenné poklady. Na cestě se musí vypořádat s postavami řízenými počítačem, tuhý kořínek má kupříkladu nechvalně proslulý šerif, který je obávaným protivníkem v boji jeden na jednoho.

Banda zbojníků naštěstí útočí ve skupině, s šerifem i jeho ochrankou si hravě poradí. Mnohem větší problém představuje další skupina hráčů se stejným cílem, tedy dostat se co nejrychleji k pokladu a ještě rychleji zase zmizet. Do hry se vždy pouští dvě party o čtyřech hráčích.

Ukázka následně připomíná přednosti jednotlivých tříd, o nich jsme informovali v separátních novinkách. Zatím se zdá, že vývoj pokračuje dle plánu, hra by tedy mohla vyjít v avizovaném termínu, tedy 10. května. Hood: Outlaws and Legends míří na konzole PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series a na PC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama