Ukázka představila šamanku, s níž se Jin Sakai potká na ostrově Iki Island
i Zdroj: Hrej.cz
Ghost of Tsushima Novinka Ukázka představila šamanku, s níž se Jin Sakai potká na ostrově Iki Island

Ukázka představila šamanku, s níž se Jin Sakai potká na ostrově Iki Island

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

22. 7. 2021 10:15

Za měsíc se objeví Ghost of Tsushima Director’s Cut, tedy verze, která významně rozšíří původní příběh Jina Sakaie. Čerstvý trailer další dobrodružství představuje blíže.

Reklama

  • Trailer naznačuje, s kým se na další cestě potká Jin Sakai
  • Šamanka se zřejmě postará o halucinogenní pasáže
  • Dle scénáristy se nový příběh bude zásadně lišit od původnního dobrodružství

Jin Sakain se vydává na průzkum ostrova Iki Island, kde se s ním potká šamanka Ankhsar Khatun, které se přezdívá “The Eagle”. A právě s ní bude muset zatočit, aby se ostrované mohli vrátit k poklidnému životu. 

To ovšem nebude jednoduché. Šamanka se totiž spoléhá na různé olejíčky, masti a jedovaté nápoje, z nichž se Jinovi pořádně zatočí hlava. V rozšíření tedy zřejmě nebude nouze o halucinogenní pasáže.

Také scénárista Patrick Downs upozorňuje, že jejich fiktivní verze Iki Island stojí v ostrém kontrastu s tím, co hráči viděli na ostrově Tsushima. Popisuje ji jako divoký kraj bez zákona, kam se sbíhají prohnaní lapkové. Uběhlo již několik dekád od dob, kdy zde vládli samurajové. A podle toho to zde také vypadá. 

Jin ale nemá na výběr. Se zdejšími loupežníky se musí nějak dohodnout, jen s jejich pomocí může šamanku a Mongoly pod jejím vedením porazit. Pokud by se mu to nepovedlo, budou v sázce i životy lidí na ostrově Tsushima.

Ghost of Tsushima Director’s Cut bude možné zakoupit samostatně za cenu 60 dolarů v případě PS4 verze, majitelé konzole nové generace si ještě 10 dolarů připlatí. Připraven je také upgrade ze základní verze (20 dolarů za PS4 verzi, 30 dolarů za PS5 verzi). Director’s Cut vyjde 20. srpna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama