Ubisoft zveřejnil termín své konference na letošní E3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft zveřejnil termín své konference na letošní E3

Ubisoft zveřejnil termín své konference na letošní E3

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

16. 4. 2021 08:28 1

Začátkem minulého týdne bylo oficiálně potvrzeno, že se letos uskuteční veletrh E3, byť jen v podobě virtuální akce. Mezi potvrzenými účastníky se objevily společnosti Microsoft, Nintendo, Capcom, Konami, Take-Two, Warner Bros. nebo Koch Media. Zapomenout nesmíme ani na Ubisoft, který už dokonce prozradil konkrétní termín vlastního přenosu.

Reklama

  • Konference Ubisoftu proběhne 12. června ve 21:00 našeho času
  • Detaily k programu budou zveřejněny později

Veletrh bude probíhat od 12. do 15 června. A zdá se, že se novinky od Ubisoftu představí hned během prvního dne. Ubisoft Forward odstartuje 12. června ve 21:00 našeho času. Zpráva slibuje, že se brzy objeví další detaily ohledně programu.

Zatím to vypadá, že si Ubisoft na show šetří oznámení spojená s Rainbow Six Quarantine (Parasite). Taktická akce sice prošla uzavřeným testováním, společnost o ní ale zatím odmítá mluvit. To samé platí pro Far Cry 6. Obě hry by přitom měly vyjít nejpozději v září, pokud se tedy plány Ubisoftu nezměnily.

Akce by se mohla věnovat také Beyond Good and Evil 2, v tomto případě je termín vydání pravděpodobně stále v nedohlednu. Nabízí se také další rozšíření pro Assassin’s Creed Valhalla, které vezme seveřany do Paříže.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama