Ubisoft v pátek představí gameplay ukázku z Far Cry 6
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft v pátek představí gameplay ukázku z Far Cry 6

Ubisoft v pátek představí gameplay ukázku z Far Cry 6

Radek Raudenský

Radek Raudenský

27. 5. 2021 08:00

O Far Cry 6 víme oficiálně už od července minulého roku, přičemž původní datum vydání bylo vcelku ambiciozně naplánováno na letošní únor. To se ale, i vzhledem k pandemii koronaviru, ukázalo být jako nesplnitelný úkol. 29. října nám Ubisoft prozradil, že se vydání odkládá na neurčito. Vypadá to ale, že už vývoj postoupil, tvůrci lákají gameplaye ukázku.

Reklama

  • Ubisoft se rozhoupal, konečně ukáže Far Cry 6
  • V pátek v 18:30 proběhne livestream

A nebude to dlouho trvat. Livestream, ve kterém se vůbec poprvé podíváme na karibský národ Yara a jeho občanskou válku, proběhne už 28. května v 18:30. Co se obsahu týče, o tom nám Ubisoft neprozradil vůbec nic. Očekávají se ale zaměření na souboje a možná i na vertikální část hry.

Už v minulém roce totiž Ubisoft prozradil, že se vývojářský tým soustředil na hlavní město, které roste do výšky, v tomto ohledu má jít o „game changer“. „Možnost běhat po střechách, používat zadní uličky, bojovat proti nepřátelům v tomto zasazení, myslím si, že je to opravdu unikátní a oživující. Kompletně to mění pocit ze hry,“ tvrdil Navid Khavari, který dohlíží na příběh.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama