Ubisoft tvoří novou hru na styl Overwatch, tvrdí Tom Henderson
i Zdroj: Ubisoft
Novinka Ubisoft tvoří novou hru na styl Overwatch, tvrdí Tom Henderson

Ubisoft tvoří novou hru na styl Overwatch, tvrdí Tom Henderson

Radek Raudenský

Radek Raudenský

21. 4. 2022 20:07

Ubisoft se očividně utrhl ze řetězu – a stejně tak insider Tom Henderson. Ten přináší další zprávu ohledně připravovaných projektů francouzského vydavatele, která se tentokrát týká nové hry s kódovým označením Project Q.

Reklama

  • Ubisoft prý pracuje na hře Project Q, inovativní PvP battle arena hře
  • Dle Hendersona již probíhají testy hry
  • Projekt má napodobit Overwatch

O tom ještě donedávna nebyly žádné informace, studio ale nově rozeslalo emaily, v nichž zve omezený kruh uživatelů k testování nové „inovativní a moderní PvP battle arena hry“. Hlavní premisa se točí okolo hrdinů, přičemž hráči si mohou zvolit zbraně, schopnosti a „kouzla“. Zbraně jsou tvořeny na styl balíčku karet, ohňostroje či kladiva a klacků. 

Project Q prozatím obsahuje dva režimy, a to Showdown a Battle Zone. Showdown je tvořen na styl battle royale, přičemž se proti sobě postaví čtyři týmy po dvou hráčích. Battle Zone přebírá stejný počet týmů a hráčů, ty ale soutěží o nasbírání sta bodů skrze zabírání určitých oblastí na mapě.

Dle Hendersona je stylizace hry podobná Knocknout City od EA či Overwatch od Blizzardu. S velkou pravděpodobností tak bude cílit právě na popularitu těchto her. O vývoj se stará Ubisoft Bordeaux, které dříve sloužilo především jako pomocné studio pro větší pobočky.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama