Ubisoft slibuje “výrazně lepší” Skull & Bones, které ještě nikomu neukázal
i Zdroj: Ubisoft
Skull & Bones Novinka Ubisoft slibuje “výrazně lepší” Skull & Bones, které ještě nikomu neukázal

Ubisoft slibuje “výrazně lepší” Skull & Bones, které ještě nikomu neukázal

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

17. 2. 2023 10:32

O pirátské akce Skull & Bones se už několik let bavíme především v souvislosti s opakovanými odklady a problémy ve vývoji. Naposledy byl Ubisoft nucen hru odložit na zatím nespecifikovanou část letošního roku. V úspěch ale pořád věří, nyní údajně tvrdí, že má v ruce výrazně lepší verzi, kterou zatím neviděli ani testeři.

Reklama
Reklama

  • Ubisoft svým investorům tvrdí, že má v ruce lepší Skull & Bones
  • Zatím ho zřejmě neviděli ani testeři, pracovat s ním začne v příštím měsíci
  • Ve hru má zřejmě pořád důvěru

Upozornil na to magazín PCGamer. Ten vypíchl, že během hodnocení finančních výsledků francouzské firmy došlo i na klasické kolo otázek a odpovědí. V nich se jeden z investičních analytiků zeptal, jaké očekává Ubisoft prodeje, aby se nákladný prodloužený vývoj zaplatil. Údajně měl navíc dost napřímo argumentovat tím, že zatím hra nemá příliš pozitivní renomé.

Otázkou je, z jakých informací vycházel. O kvalitách Skull & Bones se totiž veřejně nemluví, logicky neexistují žádné recenze a případní testeři jsou vázáni mlčenlivostí. Faktem ale je, že se na internetu objevují názory některých hráčů, kteří údajně zkoušeli jednu z raných verzí, a označují jí za velmi generickou a nezábavnou hru, která jako by vypadla z mobilního free-to-play trhu.

Finanční ředitel Ubisoftu Frederick Duguet ale možná trochu překvapivě přispěchal s odpovědí, podle které je studio nadšené z toho, jak hra v současném stavu vypadá. Údajně má firma nyní v ruce výrazně vylepšenou verzi hry, kterou zatím nikomu neukázala (tedy ani testovací komunitě) a opře se o ní během následujících týdnů.

Co to znamená v praxi můžeme jen odhadovat. Ukáže v březnu Ubisoft atraktivnější gameplay záběry? Nebo se zatím spolehne jen na reakce testerů? Tak jako tak zatím netušíme, kdy hra vyjde. Studio avizuje jen vydání v příštím fiskálním roce, tedy mezi 1. dubnem a koncem března roku 2024.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama