Ubisoft představuje další nabitý rok pro Rainbow Six Siege. Dorazí nové mapy a čtveřice operátorů
i Zdroj: Hrej.cz
Tom Clancy's Rainbow Six Siege Novinka Ubisoft představuje další nabitý rok pro Rainbow Six Siege. Dorazí nové mapy a čtveřice operátorů

Ubisoft představuje další nabitý rok pro Rainbow Six Siege. Dorazí nové mapy a čtveřice operátorů

Radek Raudenský

Radek Raudenský

21. 2. 2022 12:45

S pomalu se blížícím koncem února se hráči Rainbow Six Siege připravují na příchod nového herního roku. Ten se skládá ze čtyř sezón, přičemž Ubisoft si pro tento čas tradičně chystá přehledný plánek veškerého obsahu. Díky tomu mohou hráči hned vidět, kam vývojáři příští rok střílečku posunou. Letošek není výjimkou a populární kompetitivní střílečka dostává roadmap na svůj již sedmý rok života.

Reklama

  • Ubisoft představuje novinky pro nadcházející rok v Rainbow Six Siege
  • Po dlouhé době dorazí nová mapa, můžeme se těšit i na čtyři nové operátory

Year 7 bude opět nabitější a velké novinky přinese už od první sezóny. Hráči se mohou těšit na nového operátora z Japonska, především ale překvapí úplně nová mapa, poprvé za poslední tři roky. Ne, že by se snad na tuto část hry francouzský vydavatel nesoustředil, v minulosti se ale především předělávaly staré mapy podle nových standardů. Nové kolbiště ponese jméno Emerald Plains a má být založené na golfovém resortu. Dále dorazí permanentní team deathmatch režim a poměrně kontroverzní funkce Attacker Repick. Ta dovolí útočníkům změnit své operátory, zbraně a vybavení v přípravné fázi – tedy v době, kdy týmy jezdí s drony a opevňují základnu. Dle vývojářů se bude funkce přizpůsobovat tomu, jak jí hráči přijmou, popřípadě je možné jí limitovat pouze pro esportová klání.

Druhá sezóna přivítá operátora z Belgie, novou mapu exkluzivně pro team deathmatch a pár užitečných, ale nijak překotně důležitých novinek jako střelnici či rady pro nováčky. Třetí sezóna se ponese ve znamení singapurského operátora, další nové kompetitivní mapy a přepracování hodnoceného režimu. Sezóna 4 je poměrně hodně vzdálená a její obsah se může s průběhem roku ještě měnit, v tuto chvíli Ubisoft počítá s rozšířením meziplatformního multiplayeru, přidáním permanentního arcade režimu a kolumbijským operátorem.

Ubisoft představuje další nabitý rok pro Rainbow Six Siege. Dorazí nové mapy a čtveřice operátorů
i Zdroj: Hrej.cz

Už od dnešního dne si hráči mohou zakoupit Year Pass, díky kterému získají přístup ke všem operátorům. Prémiový Year Pass k tomu otevře i všechny čtyři battle passy. Year 7 Season 1 startuje 21. března.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama