Ubisoft představuje All-Star Blast. Jde v podstatě o Bombermana se známými postavami
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft představuje All-Star Blast. Jde v podstatě o Bombermana se známými postavami

Ubisoft představuje All-Star Blast. Jde v podstatě o Bombermana se známými postavami

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

11. 8. 2021 17:15

Ubisoft vkročil na pole battle royale her, nicméně volí trochu neobvyklý přístup. Po vzoru Nintenda chce zaujmout hráče s malou prohlížečovou hříčkou All-Star Blast, ve které spolu po vzoru legendárního Bombermana svede bitvu stovka hráčů v rolích desítek různých postav z populárních titulů vydavatelství.

Reklama

  • Ubisoft představil novou minihru v prohlížeči
  • Jde o variaci na Bombermana s postavami ze sérií Ubisoftu
  • Hráči moc nadšení nejsou

V bezplatném titulu nechybí postavy z absolutní většiny více či méně populárních her Ubisoftu. Těšit se můžete na Ezia, Bayeka, operátory z Rainbow Six, Fenyxe, Rabbids, vikingy z For Honor, Vaase, Sama Fishera, vojáky z Ghost Recon a řadu dalších.

I když jde o bezplatnou hru, zatím do ní není nutné investovat skutečné peníze skrze mikrotransakce. Nové postavy a kosmetické předměty lze nakupovat za virtuální měnu nebo skrze sledování reklamních spotů. Hra zároveň podporuje tvorbu týmů nebo porovnávání skóre na žebříčcích.

Samotná hratelnost je pak velmi jednoduchá. Jde skutečně o klona klasického Bombermana, ve kterém pokládáte bomby na mapě ve stylu bludiště. Cílem je zničit všech 99 protivníků a zůstat jako poslední na nohou. Souboje samozřejmě koření řada speciálních bomb, powerupů a zvláštních zbraní. Rovnou do boje se můžete zapojit přímo skrze tento link.

Hráči z novinky moc nadšení nejsou. I když jde jen o miniaturní záležitost, kterou chtěl zřejmě Ubisoft potěšit své příznivce, na YouTube má zatím oficiální trailer více palců dolů, než pozitivních hodnocení. V komentářích se fanoušci shodují, že jde spíše o narychlo slepenou příšernost, která působí jako levná kopie Bombermana. Co na All-Star Blast říkáte vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama