Ubisoft představil rozšíření Lost Between Worlds pro Far Cry 6. K dispozici je také New Game+ a zkušební verze
i Zdroj: Ubisoft
Far Cry 6 Novinka Ubisoft představil rozšíření Lost Between Worlds pro Far Cry 6. K dispozici je také New Game+ a zkušební verze

Ubisoft představil rozšíření Lost Between Worlds pro Far Cry 6. K dispozici je také New Game+ a zkušební verze

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

30. 11. 2022 09:37

Pokud vám nestačil základní obsah posledního Far Cry, pak by vás mohlo zajímat rozšíření Lost Between Worlds. Ubisoft už vyložil karty a prozradil, o čem přídavek bude.

Reklama

  • Rozšíření Lost Between Worlds pro Far Cry 6 vyjde 6. prosince
  • Základní hra obdržela několik různých úprav včetně New Game+
  • Již nyní je k dispozici bezplatná ochutnávka

V hlavní roli zůstává Dani Rojas, která sestřelí mimozemskou entitu zvanou Fai. Tím způsobí pořádnou paseku, okolní svět se totiž roztříští na kousky. Dani se bude muset vydat na cestu skrze jednotlivé trhliny, aby získala zatoulané krystaly.

Z ukázky je patrné, že autoři popustili uzdu své fantazii, Dani by se měla připravit na surrealistickou jízdu. Každá lokace obsahuje několik různých cest k danému cíli, po cestě budete narážet na takzvané Shardfaces, které můžete rozstřílet na tisíc kousků, tedy pokud budete mít přepnuto na správnou barvu. Za dokončení obdržíte speciální výbavu.

Lost Between Worlds dorazí 6. prosince s cenovkou 20 dolarů, rozšíření můžete získat také zakoupením Game of the Year edice. Další novinky se týkají základní hry, vývojáři připravili například režim New Game+. Za zmínku stojí také bezplatná ochutnávka umožňující navštívit první ostrov, trial je již nyní dostupný na všech platformách.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama