Ubisoft potvrdil svoji E3 konferenci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft potvrdil svoji E3 konferenci

Ubisoft potvrdil svoji E3 konferenci

Martin Nahodil

Martin Nahodil

28. 3. 2019 09:07 2
Reklama

Kolem letošního ročníku veletrhu E3 se děje docela dost událostí, které pro některé hráče nejsou úplně přívětivé. Sony se například na E3 vůbec neukáže. Podobně je to i s EA. I když už pár let měli vlastní akci EA Play, tak tentokrát ani na to nedojde. Stále tady ale máme ostatní velká studia, která se nám v rámci veletrhu chystají představit svoje novinky. Bethesda o svojí konferenci dala vědět už minulý týden a dnes se k ní přidal Ubisoft.

Jejich konference proběhne 10. června ve 21:00 našeho času. Bude to tedy jedna z těch lépe snesitelných. Výše zmíněná Bethesda přijde na řadu ještě před tím. Pro nás také 10. června už brzy ráno.

Konkrétně nevíme, co se Ubisoft chystá předvést, ale je tady pár her, které bychom na plátně rozhodně vidět chtěli. Třeba takový Beyond Good & Evil 2 už se chvíli neukázal. Také se již hojně začalo spekulovat o novém Assassin’s Creed, který se podle dohadů bude odehrávat v Japonsku. Také by nebylo od věci alespoň zmínit něco o sérii Splinter Cell. Oznámení nového dílu se očekávalo už loni, ale stále na něj čekáme. Co byste od Ubisoftu chtěli vidět vy? Dejte nám vědět do komentářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama