Ubisoft oznámil Just Dance 2023. Letošní ročník přinese poprvé i online multiplayer a opět i crossplay
i Zdroj: Ubisoft
Novinka Ubisoft oznámil Just Dance 2023. Letošní ročník přinese poprvé i online multiplayer a opět i crossplay

Ubisoft oznámil Just Dance 2023. Letošní ročník přinese poprvé i online multiplayer a opět i crossplay

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

11. 9. 2022 09:50

Ubisoft Forward nabídlo příjemné překvapení i u pro fanoušky Just Dance. Taneční série, která se rok co rok starala o zábavu na E3, se s letošním dílem rozroste i o online multiplayer. Překvapivě tomu tak ale nebude na všech konzolích minulé generace. Titul vyjde letos pouze na Xbox Series, PS5 a Nintendo Switch, a to někdy v rámci vánoční sezóny, načež se později objeví i na Google Stadia.

Reklama

  • Ubisoft oznamuje letošní ročník zavedené série Just Dance
  • Dočkáme se jej v zimě na konzolích Xbox Series, PS5 a Nintendo Switch a později i Google Stadia
  • Hra nabídne značně předělané uživatelské rozhraní a vůbec poprvé i online multiplayer s možností crossplaye

Stejně jako v předešlých ročnících budete i tentokrát dostávat řadu neplacených novinek, které dorazí v menších aktualizacích i větších sezónních updatech. Co do počtu skladeb bude hra taktéž srovnatelná s posledním dílem. S ohledem na jejich množství zmiňují vývojáři 40 kousků.

Jednou z novinek, které naopak vídáme úplně prvně, je uživatelské rozhraní, které prošlo kompletním faceliftem. Už na první pohled je více podobné streamovacím službám, jako je Netflix, přičemž svými funkcemi nadále nabízí procházení nové či populární hudby nebo doporučených skladeb. Stejně jako u předchozích her bude možné hru také ovládat hru prostřednictvím mobilní aplikace, která bude vydána spolu se spuštěním hry.

Režim pro více hráčů, který je druhým lákadlem letošního ročníku, umožní tančit až šesti hráčům online. V rámci této novinky bude opět fungovat také crossplay, přičemž hráči mohou reagovat i užitím emotikonů. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama