Ubisoft odkládá Riders Republic i Rainbow Six Extraction
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft odkládá Riders Republic i Rainbow Six Extraction

Ubisoft odkládá Riders Republic i Rainbow Six Extraction

Radek Raudenský

Radek Raudenský

16. 7. 2021 20:36

Tento rok bude opravdu krutý. Neustále se odvoláváme na slova Jasona Schreiera, který minulý rok tvrdil, že pandemie koronaviru tolik nezasáhne hry, které jsou už na konci vývoje, nýbrž projekty, které jsou teprve na půli cesty. Na počet odložených her by nám prsty na těle nestačily a k tomuto počtu se nově přidává i Rainbow Six Extraction.

Reklama

  • Ubisoft odkládá R6 Extraction a Riders Republic
  • Riders Republic vyjde v říjnu, R6 až příští rok

Akční kooperační spin-off Rainbow Six Siege měl původně vyjít během letošního podzimu, bohužel to ale nepůjde. Jak nám nový příspěvek na blogu prozrazuje, nové datum vydání je stanoveno na leden příštího roku. Díky tomu by měl Ubisoft dodat pohlcující kooperační zážitek.

„Ambicí pro Rainbow Six Extraction je plnohodnotná AAA hra, která změní váš přístup ke kooperačním hrám. Unikátní vlastnosti jako Missing in Action či The Spawl by měly zajistit, aby každá mise byla výzvou a zážitkem,“ píše vývojářský tým.

Není to ale jediná hra, kterou Ubisoft odložil. Stejného osudu se dočkala i sandboxová závodní hra Riders Republic - ta ale naštěstí vyjde pouze o měsíc později, přesněji 28. října.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama