Ubisoft odhaluje silné stránky AC: Rogue
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft odhaluje silné stránky AC: Rogue

Ubisoft odhaluje silné stránky AC: Rogue

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

27. 3. 2018 09:05 1
Reklama

Jestliže již máte egyptské dobrodružství v Assassin’s Creed Origins za sebou a poohlížíte se po dalším možném dobrodružství z této série, tak byste určitě mohli svojí pozorností zavadit i o Rogue. Ten se právě v těchto dnech dočkal vydání remasterované edice pro nové konzole a právě na ni a na její silné stránky se zaměřuje nová upoutávka, kterou s námi Ubisoft sdílí.

Rogue pochází původně z předešlé generace konzolí, Ubisoft se nicméně činil, a kromě podpory až 4K rozlišení (jež se týká samozřejmě pouze Xbox One X a PlayStationu 4 Pro) se hráči dočkali rovněž také povšechně vyladěnější technické stránky hry.

Ta v případě příběhu Shay Patricka Cormaca spočívá mimo jiné také i ve větších davech ostatních postav, v ostřejších texturách, v bohatších environmentálních efektech (což znamená například nápaditější počasí) a navrch lze narazit i na mnohem detailnější plavební pasáže.

Upoutávka nadále připomíná fakt ten, že tento díl by mohl určitě zaujmout také pohledem na příběh z druhé strany barikády. Hráči totiž mohou nahlédnout do života řádu templářů. Více už ale může napovědět například naše původní recenze a určitě také můžete zavítat například na Xzone, kde hru naleznete, a to navíc za sympaticky poníženou cenu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama