Ubisoft odhalil Avatar: Frontiers of Pandora. Příběh nás zavede na unikátní část Pandory
i Zdroj: Hrej.cz
Avatar: Frontiers of Pandora Novinka Ubisoft odhalil Avatar: Frontiers of Pandora. Příběh nás zavede na unikátní část Pandory

Ubisoft odhalil Avatar: Frontiers of Pandora. Příběh nás zavede na unikátní část Pandory

Radek Raudenský

Radek Raudenský

12. 6. 2021 22:33

Avatar: The Game nebylo úplně špatné herní zpracování filmu. Nešlo o excelentní hru, fanoušky univerza ale dokázalo vcelku dobře zabavit. Ubisoft si tak už v roce 2017 zajistil licenci pro další díl, který před pěti lety začal vytvářet společně s Lightshot Ent a během dnešní konference jej oficiálně odhalil.

Reklama

  • Ubisoft odhalil novou hru ze světa Avatara
  • Ta nás zavede na dříve neviděnou část planety Pandora
  • Hrát budeme za národ Na'vi, uvidíme spoustu nových nestvůr i postav
  • Hra vyjde příští rok

Nová herní adaptace ponese název Avatar: Frontiers of Pandora a bude pochopitelně zasazena do světa Avataru. Půjde o first-person akční adventuru točící se okolo souboje lidí a národu Na’vi. První trailer ukázal celkem působivou grafiku i velice rozmanití svět planety Pandora, včetně dříve neviděných monster a postav jak lidí, tak Na’vi. 

Samotná hra pak vzniká v in-house enginu Snowdrop a na vývoji se podílí Massive Entertainment, Lightstorm Entertainment a Disney. „V tomto novém, samostatném příběhu, se jako Na’vi vydejte na cestu napříč Západní hranicí, nikdy neviděnou částí Pandory. Prozkoumejte živý a působivý svět osídlený unikátními nestvůrami a novými postavami a odrazte síly RDA, které jej ohrožují.“ Avatar: Frontiers of Pandora vyjde příští rok na PC, Stadii, Lunu, PlayStation 5 a Xbox Series.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama