Ubisoft nejspíše pracuje na hře Blade, naznačují to fotografie z natáčení motion capture
i Zdroj: Marvel
Novinka Ubisoft nejspíše pracuje na hře Blade, naznačují to fotografie z natáčení motion capture

Ubisoft nejspíše pracuje na hře Blade, naznačují to fotografie z natáčení motion capture

Radek Raudenský

Radek Raudenský

22. 8. 2022 13:48 2

Své vlastní hry dostala už celá řada hrdinů z univerza Marvelu, v poslední době můžeme zmínit i celou skupinu Avengers nebo Guardians of the Galaxy. Na samostatné hrdiny, kteří by navíc nedostali v blízké době žádné filmové zpracování, se ale ve videohrách dlouho nemyslelo – což by se mohlo změnit, jak naznačují informace, které sesbíral youtuber JorRaptor.

Reklama

  • Ubisoft nejspíše pracuje na hře z univerza Marvel
  • Mělo by jít o hru Blade spojenou s nadcházejícím filmem
  • Naznačují to informace z instagramu herce Edwina Gaffneyho

Ten sledoval Instagramový účet herce Edwina Gaffneyho, který na sociální síti sdílel několik obrázků. Na nich oblékl motion capture oblek s logem Ubisoftu, hashtag označující Ubisoft připojil i k popisu obrázku. V druhém snímku pak drží klapku, na níž je nápis „Marvel“ – Ubisoft tak očividně pracuje na hře z komiksového světa Marvelu.

Otázkou může být, proč by mělo jít o titul spojený se značkou Blade. U hashtagů totiž Gaffney napsal i „B. Tariq“, tedy jméno režiséra Bassama Tariqa, údajného režiséra nadcházejícího filmu Blade. Malým náznakem jsou i katany, které drží oba herci, přičemž Blade je svým uměním s chladnými zbraněmi známý.

Oficiálně nám samozřejmě Ubisoft ani Marvel zatím nic nepotvrdili, ani spojení Marvelu s Ubisoftem by nebylo nic zvláštního. Francouzský vydavatel už pracuje na hře Avatar: Frontiers of Pandora a open-world Star Wars hře. Partnerství se tak očividně oběma stranám líbí a hra na motivy Bladea by dále prohloubila žánry, na kterých Ubisoft pracuje.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama