Ubisoft Massive se zřejmě připravuje na představení chystaných Star Wars
i Zdroj: Ubisoft Massive
Novinka Ubisoft Massive se zřejmě připravuje na představení chystaných Star Wars

Ubisoft Massive se zřejmě připravuje na představení chystaných Star Wars

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

2. 1. 2023 11:25

Značka Star Wars v posledních letech poskytuje úrodnou půdu pro filmaře, na své si však přijdou i herní vývojáři. Momentálně vzniká hned několik projektů, jedním z nich je i počin studia Ubisoft Massive, o němž se zřejmě velmi brzy dozvíme více.

Reklama

  • Julian Gerighty naznačil, že letos dojde k představení nových Star Wars
  • Ke hře stále chybí podrobnější informace

Je ostatně nejvyšší čas. Projekt byl oznámen už v lednu roku 2021, od té doby se o něm však příliš nemluvilo. Šéf Ubisoftu Yves Guillemot naznačil, že nabídne jedinečný příběh, který se podle všeho odehrává v otevřeném světě. A jako základ poslouží engine Snowdrop.

Vedením projektu byl pověřen Julian Gerighty, který se osvědčil jako kreativní ředitel The Division. A právě on se o hře zmínil v příspěvku na Twitteru. V krátkém sdělení naznačil, že bude letošní rok pro studio naprosto zásadní, hashtag #MassiveStarWars pak dává jasně najevo, čeho se jeho slova týkají, což platí i pro přiložený obrázek.

Studio koncem minulého roku sice shánělo testery, kteří by pomohli s produkcí, to ale neznamená, že by hra měla vyjít někdy v dohledné době. Dle spekulací se počítá až s rokem 2025. Ubisoft Massive se nyní soustředí především na Avatar: Frontiers of Pandora, není však vyloučeno, že bude Star Wars titul alespoň představen.

Ubisoft Massive hledá testery pro svůj Star Wars projekt, detaily o hře ale chybí
i Zdroj: Nerdlist

Ubisoft Massive hledá testery pro svůj Star Wars projekt, detaily o hře ale chybí

Už před delší dobou jsme se dozvěděli o značném rozšíření herní licence Star Wars i pro jiná studia, než je EA. Jedním z…

19. 12. 2022 10:32
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama