Ubisoft má po letech znovu ukázat Skull & Bones. Dočkat se máme během července
i Zdroj: Ubisoft
Skull & Bones Novinka Ubisoft má po letech znovu ukázat Skull & Bones. Dočkat se máme během července

Ubisoft má po letech znovu ukázat Skull & Bones. Dočkat se máme během července

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

25. 6. 2022 07:55

Problémy sužované Skull & Bones se má podle insidera Toma Hendersona předvést očím veřejnosti v dalších týdnech. Ukázka by se podle jeho informací měla dostavit přibližně dva měsíce po úniku šestiminutového gameplay videa a asi čtyři roky po posledních gameplay záběrech.

Reklama

  • Insider Tom Henderson dává vědět, že Skull & Bones bude hráčům po letech znovu představeno v týdnu od 4. července
  • Na další detaily si prý musíme počkat

Zdroje Hendersona uvedly, že se francouzský vydavatel chystá (znovu)odhalit Skull & Bones během přespříštího týdne. Jde o týden začínající od 4. července, přičemž vše má proběhnout ve formě živého přenosu, kde dojde i na rozhovor vývojářů. Podrobnosti o tom, co bude přesně představeno, jsou nicméně vágní. Rozumí se ale, že Ubisoft konečně přiblíží datum vydání, hru ukáže v chodu a dodá další žádané podrobnosti – jako například s ohledem na verze pro PS4 a Xbox One, kde se nedávno spekulovalo o jejich možném vynechání.

Jak Henderson totiž sám připomíná, minulý týden brazilská ratingová komise ohodnotila titul jen pro PC, Stadia, PS5 a Xbox Series, což se obvykle děje tehdy, když je hra takřka hotova a komise má šanci zhodnotit většinu finálního produktu. Ubisoft jako takový rovněž oznámil uzavřené testy, z něhož v dubnu unikla řečená ukázka o délce šesti minut. Stížnosti účastníků, kteří hru měli údajně vyzkoušet, zahrnovaly nepřítomnost PvP, ploché zpracování hratelnosti a omezenou hru na souši. 

Skull & Bones dostalo další věkový rating, spekuluje se o vynechání staré generace konzolí
i Zdroj: Ubisoft

Skull & Bones dostalo další věkový rating, spekuluje se o vynechání staré generace konzolí

Začarovaný projekt Skull & Bones v minulosti neustále potkávaly velké problémy, které pro veřejnost vyústily v rozsáhlé…

20. 6. 2022 12:40

Z pohnuté historie, kterou si titul prošel, lze dále zmínit to, že za takřka deset let prošel několika restarty. Oficiálně byl oznámen už na E3 2017, načež se odmlčel po roce 2018 a byl komentován jen neoficiálně. Navzdory problémům vydavatel nicméně trvá na tom, že jeho titul vyjde do konce letošního fiskálního roku, což znamená mezi říjnem 2022 a koncem března 2023.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama