Ubisoft láká na boj proti nadměrnému rybolovu ve Skull & Bones a lesním požárům v Riders Republic
i Zdroj: playing4theplanet
Skull & Bones Novinka Ubisoft láká na boj proti nadměrnému rybolovu ve Skull & Bones a lesním požárům v Riders Republic

Ubisoft láká na boj proti nadměrnému rybolovu ve Skull & Bones a lesním požárům v Riders Republic

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

3. 7. 2022 09:30

Ubisoft oznámil nové plány s Riders Republic a Skull & Bones ve formě in-game eventů. Francouzská společnost, jež obě hry zastřešuje, do obou přinese aktivity, které budou adresovat klimatické změny a škodlivý vliv lidské činnosti na životní prostředí. Chce tak podpořit osvětu a povědomí hráčů o světě kolem nich.

Reklama

  • Riders Republic i Skull & Bones čeká neohlášený event s tématikou ochran životního prostředí
  • Mapu Riders Republic zachvátí požáry

Jak první poukázali redaktoři Axios, speciální event pro Riders Republic s názvem Phoenix nastane bez ohlášení na přelomu letošního roku a bude vyžadovat, aby se hráči spojili proti škodlivému pálení sekvojí. Plán je podle všeho navržen tak, aby šokoval obsahem i příchodem. Podobně jako ve skutečnosti budou tak hráči čelit náhlým a nekontrolovaným požárům a jejich důsledkům. 

Obloha bude oranžová a po celou dobu eventu bude po mapě rozprostřena mlha z důvodu šířících se požárů. Část mapy se kvůli nedýchatelnosti navíc dočasně znepřístupní, takže bude nutné používat i plynové masky a opatrného pohybu. Podle Ubisoftu je klíčem k řešení celé situace kooperace. Hráči budou nejdříve identifikovat nejhořlavější oblasti národního parku, načež přejdou k vytváření plánů a konečně i jednání. K tomu, aby plán navrhli, poslouží každému z nich integrovaný režim fotografování, který zobrazí zásadní data, včetně velikosti požárů, projekce budoucí apod. Až oblast zmapujete, nastane druhá část eventu, kdy budete omezovat šíření požáru. Půjde například o čistění rizikových lesních cest nebo chránění stromů pomocí hliníkové fólie.

Skull & Bones podle všeho v listopadu vyjít musí, kvůli singapurským úřadům. Hra je údajně v bídném stavu
i Zdroj: Ubisoft

Skull & Bones podle všeho v listopadu vyjít musí, kvůli singapurským úřadům. Hra je údajně v bídném stavu

Sílící spekulace o brzkém oznámení data vydání prokleté námořní akce Skull & Bones můžeme zřejmě připsat i silám mimo herní…

29. 6. 2022 16:17

Skull & Bones, které má podle spekulace vyjít v listopadu, bude zahrnovat speciální aktivitu poukazující na problém nadměrného rybolovu. První část se bude zabývat nadužíváním vodních zdrojů a ukáže, co se děje, když poptávka po žraločích ploutvích stoupne na neúnosnou úroveň. Oproti zachování lesů budou mít tedy hráči možnost přispět k ochraně moře a pochopit destruktivní povahu obchodu se žraločími ploutvemi.

Stejně jako v případě Riders Republic bude taktéž všem hráčům zpřístupněna řada odměn. Jejich úroveň vzácnosti se bude lišit v závislosti na úrovni celkové účasti všech hráčů, takže je doporučeno spojit síly a nelelkovat. Ve spojení toho, aby navíc událost zvedla povědomí co možná nejvíce, plánuje Ubisoft spojit síly i s nevládními organizacemi na ochranu moří. Samo oznámení eventů proto přišlo od Playing for the Planet Alliance, konsorcia herních firem zavázaných k jednání v oblasti změn světového klimatu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama