Ubisoft končí s podporou Watch Dogs: Legion. Dorazil poslední z updatů
i Zdroj: Ubisoft
Watch Dogs Legion Novinka Ubisoft končí s podporou Watch Dogs: Legion. Dorazil poslední z updatů

Ubisoft končí s podporou Watch Dogs: Legion. Dorazil poslední z updatů

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

23. 1. 2022 08:20

Městská akce Watch Dogs: Legion se přibližně po jednom a půl roce od svého vydání dočkává posledního updatu. Vývojáři z Ubisoftu uzavírají dosud ušlou cestu, přičemž děkují fanouškům za jejich podporu. Multiplayerová část ve smyslu sezón bude podle jejich prohlášení udržována dále. Jednotlivé sezóny se budou cyklovat.

Reklama

  • Update 5.6 je poslední aktualizací pro Watch Dogs: Legion
  • Multiplayer skončí s rozšiřováním obsahu po právě započaté 5. sezóně
  • Po jejím zatím nespecifikovaném konci bude spuštěna rotace sezón 3-5

Poslední novou porci multiplayerového obsahu můžete v online části vyzkoušet od 22. ledna s právě započatou pátou sezónou Stripes. Až konečně nadejde i její vlastní čas, začne Ubisoft s rotací sezón tři až pět. To jinak řečeno znamená, že ti hráči, kteří nestihli některou z odměn v minulosti získat, dostanou druhou šanci svou chybu napravit.

Ubisoft společně s poděkováním celé komunitě ve zkratce též shrnuje, čím vším dokázal hru rozšířit. Připomíná např. představení nových postav, jako byla Mina Sidhu, Helen, Darcy, i návrat starých známých, Aidena Pearce a Wrenche. Tvůrci ale pochopitelně ve zpětném ohlédnutí nezapomínají ani na přidaný multiplayer, který neslavně spustili na jaře loňského roku. Jeho někdejší start sice vzbudil u hráčů rozruch, nicméně se tak stalo převážně pro nepříliš zajímavý obsah a pro technickou stránku věci. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama