Ubisoft k 20. výročí série Ghost Recon rozdává první díl i DLC pro Wildlands a Breakpoint
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft k 20. výročí série Ghost Recon rozdává první díl i DLC pro Wildlands a Breakpoint

Ubisoft k 20. výročí série Ghost Recon rozdává první díl i DLC pro Wildlands a Breakpoint

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

6. 10. 2021 12:45 1

Na každé události lze najít něco pozitivního. Vedle nepříliš kladně přijatého Ghost Recon Frontline, posouvající sérii na neprobádaná území battle royale žánru, přichází Ubisoft i s příjemnou akcí pro nostalgické hráče. V rámci oslav 20. narozenin série Tom Clancy’s Ghost Recon se francouzská společnost rozhodla připomenout trvající odkaz jejího průkopníka a po omezenou dobu jej všem hráčům nabídnout zdarma.

Reklama

  • Ubisoft rozdává na PC první díl ze série Tom Clancy’s Ghost Recon 
  • I na konzolích pak nabízí DLC pro Ghost Recon Wildlands a Brekpoint

K bezplatnému získání PC verze prvního dílu Ghost Recon, dbající převážně na taktickou hratelnost a sehranost postav, stačí navštívit webovou stránku Ubisoftu nebo klient Ubisoft Connect.  Společně s jeho aktivací lze svou tamní knihovnu při pár dalších kliknutích rozšířit i o DLC Fallen Ghost pro Ghost Recon Wildlands, stejně jako DLC Deep State Adventure pro Ghost Recon Breakpoint. U prvního zmíněného tak lze na všech platformách učinit skrze webové rozhraní, zatímco u Breakpoint pouze v in-game obchodě.

Nabídka pro získání obsahu potrvá až do 11. října. Hned od 2. listopadu bude nicméně vzpomínání zažehnuto znovu, tentokrát s rozdáváním kosmetického obsahu. V plánu je bezplatná sada vybavení pro Scotta Mitchella z Ghost Recon Advanced Warfighter, Aliciu Diaz z Ghost Recon 2 a Johna Kozaka z Ghost Recon Future Soldier.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama