U hPodu #795 se po dlouhé době opět sejdeme osobně a vy můžete být u toho
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka U hPodu #795 se po dlouhé době opět sejdeme osobně a vy můžete být u toho

U hPodu #795 se po dlouhé době opět sejdeme osobně a vy můžete být u toho

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

11. 5. 2021 22:42 4

Ani tento týden nevynecháme natáčení tradičního podcastu hPod, po velmi dlouhé době se ale nebudeme scházet z našich pracoven, pokojů a obýváků. Tentokrát se skutečně uvidíme naživo, v silné sestavě, a opět si popovídáme o aktuálních i spíše volně souvisejících herních tématech.

Reklama

Samozřejmě se zamyslíme nad tím, co jsme v uplynulých dnech nebo týdnech hráli. V rámci témat se podíváme na ty nejzajímavější camea slavných filmových i herních postav, které se čas od času ukáží v jiném herním titulu. A druhé téma zatím necháme otevřené, přeci jen je teprve úterý.

U mikrofonu se totiž sejdeme o něco dříve než je zvykem, ve středu večer. Na zaprášený redakční gauč usedne Tadeáš, Kuba, Zdeněk, Lukáš a Míra (tentokrát snad vážně, minule to nestíhal!). Na druhé straně samozřejmě čekáme i vás, konkrétně pak vaše dotazy. Ty můžete psát sem do komentářů, na mailovou adresu podcast@hrej.cz s předmětem DOTAZY nebo na náš Discord. Natáčení vypukne v 17:30, nejpozději nás tedy zastihnete zhruba o hodinku později.

Uslyšíme se jako vždy v pátek v 20:00.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama