Novinka Týden v kostce #2 - Vietnam v Arma 3, Abandoned a nejdražší Mario

Týden v kostce #2 - Vietnam v Arma 3, Abandoned a nejdražší Mario

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

9. 4. 2021 18:00

Co nejzajímavějšího se stalo v uplynulém týdnu a na jaké hry se můžete těšit v tom příštím?

Reklama

ARMA 3 DOSTANE OBROVSKÉ DLC Z VIETNAMU

Arma 3 dostane obří DLC zasazené do války ve Vietnamu. Studia Bohemia Interactive a Savage Game Design představily balíček s názvem S. O. G. Prairie Fire. Ten nabídne plně dabovanou kampaň pro více hráčů, obří mapu Vietnamu a přilehlých států, stovky kusů vybavení a techniky I čtyři hratelné frakce. A samozřejmě nebude chybět dobová hudba! Balíček vyjde během příštích měsíců, za cenu zhruba 23 euro. Lepší vietnam asi ve hrách jen tak nezažijete, zavzpomínáte na Vietkong?

Další čtení: 

Připravované DLC pro Armu 3 nabídne komplexní válku ve Vietnamu. Přinese obří balík obsahu


PS5 DOSTANE EXKLUZIVNÍ STŘÍLEČKU ABANDONED

PlayStation 5 dostane novou exkluzivitu! Jde o střílečku Abandoned, oznámilo jí nizozemské studio Blue Box. Hra má nabídnout parádní grafiku a fotorealistické zpracování světa. Navíc autoři slibují pomalou a realistickou hratelnost, kde si budete vážit každého náboje. Hrdina nebude žádný superman, musí pečlivě plánovat postup, aby nezemřel. Samozřejmostí je bohaté využití možností ovladače DualSense. O hře toho moc nevíme, z tohohle námětu ale může vzniknout velká bomba.

Další čtení: 

Abandoned je exkluzivitou pro PlayStation 5. Survival sází na realismus, hráči budou plánovat každý výstřel


E3 SE VRACÍ, ALE JEN  DIGITÁLNĚ

Letos se po roční pauze odehraje E3! Nejpopulárnější herní veletrh v Los Angeles neproběhne živě, stejně jako ostatní akce můžeme čekat jen digitální formu. Můžeme se ale těšit na velké firmy včetně Xboxu, Nintenda, Capcomu nebo Warner Bros. Přenosy budou zdarma dostupné všem hráčům, média ale možná uvidí o něco více než ostatní. Tento ročník vypukne 12. června a dost možná rozhodne o tom, jestli má E3 vůbec ještě nějakou budoucnost. Dlouhodobě se totiž spekuluje o tom, že pořadatelé tak trochu neví, kam akci posunout.

Další čtení:

E3 bude! Organizátoři oznamují digitální akci s účastí velkých společností


UNIKÁTNÍ MARIO VYDRAŽEN ZA 14,5 MILIONU KORUN

Byli byste za jednu hru ochotni zaplatit čtrnáct a půl milionu korun? Jistý herní sběratel ano, přesně takovou částku totiž vysypal za unikátní nerozbalenou kopii původního Super Mario Bros. z roku 1986. Konkrétně jde o čtvrtou edici, která se sama o sobě prodávala velice málo. Hru prý někdo koupil jako dárek a pak ji zapomněl v šuplíku. Našla se až na začátku letošního roku. To už je pořádný poklad, neleží vám taky doma nějaká unikátní hra za miliony?

Další čtení:

Nerozbalené Super Mario Bros. pro NES se stalo držitelem rekordu nejdražší aukční koupě


PŘÍŠTÍ TÝDEN VYCHÁZÍ

Shadow Man Remastered (Čtvrtek 15. dubna)

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama