Two Point Hospital v polovině března obohatí přídavek s podtitulem Speedy Recovery
i Zdroj: Hrej.cz
Two Point Hospital Novinka Two Point Hospital v polovině března obohatí přídavek s podtitulem Speedy Recovery

Two Point Hospital v polovině března obohatí přídavek s podtitulem Speedy Recovery

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

3. 3. 2022 10:11

V Two Point Studios se nyní připravuje univerzitní tycoon Two Point Campus, semestr by měl začínat v polovině května. Autoři nicméně nezapomínají ani na Two Point Hospital, oznámili totiž další rozšíření.

Reklama

  • Two Point Hospital se brzy dočká dalšího přídavku
  • Speedy Recovery se soustředí na transport do nemocnice
  • Rozšíření obsahuje i nová onemocnění, lokace a další drobnosti
  • Vyjde 15. března na PC

Trailer prozrazuje, že i přídavek Speedy Recovery bude pořádně praštěný, takže bez problémů naváže na základní hru. Jak už název napovídá, tentokrát se vám do rukou dostanou prostředky pro transport pacientů do nemocnice. 

A jelikož musí soukromá klinika bojovat o každého klienta, je potřeba se k němu dostat co nejrychleji. Prostor tedy dostanou experimentální záchranné povozy, například Airloovator, který se díky balónkům s heliem hravě vyhne dopravní zácpě. Takový Pantomobile zase funguje jako typický povoz pro klauny, což znamená, že se do něj vměstná i velká skupina pacientů.

Objevily se první záběry z bláznivého univerzitního tycoonu Two Point Campus
i Zdroj: Hrej.cz

Objevily se první záběry z bláznivého univerzitního tycoonu Two Point Campus

Microsoft Store si nedávno připsal další zářez, když propálil tehdy ještě neoznámenou novinku Two Point Campus. Sega ve…

11. 6. 2021 02:43

Dojde i na nová onemocnění, celkem jich bude 19. Některá se dočkají vizuálního zpracování, po nemocnici budou pobíhat lidé, z nichž se staly sněhové koule, nebo pacienti s přehnanou citlivostí na počasí. A najdou se i jedinci, kterým v hlavě hučí jako v úlu. Nemocnice naštěstí může zainvestovat do moderních přístrojů, ty si léčbou poradí.

Rozšíření otevře také tři nové lokace a další nemocnice. Potěší také informace, že DJ zařadil do repertoáru čerstvou hudbu. Speedy Recovery vyjde 15. března, kdy obohatí PC verzi, zatím není známo, zda se časem dostane i na konzole.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama