Twitch slaví úspěch na mobilech
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Twitch slaví úspěch na mobilech

Twitch slaví úspěch na mobilech

Dan Kremser

Dan Kremser

12. 6. 2014 20:30
Reklama

Není to tak dávno, co vyšlo najevo, že Twitch je jednou z nejnavštěvovanějších a co se přenesených dat týče také nejobsáhlejší internetovou službou široko daleko. Společnost dnes oznámila, že více než třetina jejich diváků sleduje hry a především pak progaming skrze mobilní zařízení.

Serveru Polygon to prozradil marketingový viceprezident Matt DiPietro s tím, že firma se vzhledem k těmto číslům do budoucna bude více zaměřovat právě na přenosná zařízení. Dále pak DiPietro prohlásil, že denně si Twitch pustí více než 45 milionů diváků.

Ve světle takového úspěchu se na E3 něco málo  šušká o redesignu mobilní aplikace a za zmínku stojí také úprava stávající iOS aplikace, která umožňuje přehrávat konečně pouze zvuk. Twitch nyní chystá stejnou vychytávku i pro mobily s Androidem a v plánu je také pár vylepšení pro Xbox One a Playstation 4.

Všechno ale není jen o úspěchu a DiPietro serveru Polygon prozradil, že si je vědom také některých technických nedostatků a slabé serverové infrastruktury. Zároveň ale jedním dechem dodal, že na nápravě těchto věcí pracují technici každý den.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama