Tvůrci Gran Turismo 7 reagují na kritiku hráčů, zvýší odměny a navíc každý dostane milion kreditů zdarma
i Zdroj: Polyphony Digital
Gran Turismo 7 Novinka Tvůrci Gran Turismo 7 reagují na kritiku hráčů, zvýší odměny a navíc každý dostane milion kreditů zdarma

Tvůrci Gran Turismo 7 reagují na kritiku hráčů, zvýší odměny a navíc každý dostane milion kreditů zdarma

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

25. 3. 2022 09:58

Studio Polyphony Digital zareagovalo na ostrou kritiku komunity Gran Turismo 7. Ta přišla především po poslední velké aktualizaci, výrazně snižující odměny za odjeté závody, a dlouhotrvající odstávce serverů, během které titul prakticky nešel hrát. Tvůrci slibují, že odměny zase zvýší, přinesou nové události a navrch hráčům věnují milion kreditů jako bolestné.

Reklama

  • Polyphony Digital reagují na kritiku Gran Turismo 7
  • Připravovaný update zvýší odměny a zjednodušší hraní
  • Do budoucna se chystá i možnost prodeje aut

O původních problémech jsme vás informovali v novinkách. Hráčům se nelíbila především dlouhotrvající odstávka serverů, kvůli které nešel hrát téměř žádný včetně offline režimů závodního titulu. Později se ale cílem zloby stala upravená ekonomika hry. Došlo totiž k poměrně citelnému snížení hodnoty odměn za odjetí závodů a komunita poukazovala na to, že jsou nejdražší vozidla opravdu velmi nedostupná.

Hráči projevují na Metacriticu svou nespokojenost s Gran Turismo 7. Jde o jednu z nejhůře přijatých her od Sony
i Zdroj: PlayStation Studios / Polyphony Digital

Hráči projevují na Metacriticu svou nespokojenost s Gran Turismo 7. Jde o jednu z nejhůře přijatých her od Sony

I když se Gran Turismo 7 těší od vydání kladnému přijetí recenzentů, u mnoha zákazníků tomu je přesně naopak. Hráči si ve…

20. 3. 2022 09:00
3

Následkem bylo mimo jiné snížení uživatelského hodnocení na agregátoru Metacritic na hodnotu 1,5.

Samotný prezident Polyphony Kazunori Jamauči se teď na oficiálním blogu PlayStation omluvil a představil plán, jak chtějí autoři situaci zvrátit. V první řadě hráčům nabízejí odškodné v podobě jednoho milionu herních kreditů, což rozhodně není málo. Nabídka platí pro hráče, kteří kopii Gran Turismo 7 vlastnili nejpozději včera, a ke hře se přihlásí do 25. dubna.

Během dubna se pak do hry dostane aktualizace výrazně proměňující odměňování hráčů. Ta by měla zvýšit výplaty za pozdější závody z World Circuits průměrně o 100 %, přidá odměny za získávání zlatých a bronzových medailí v Circuit Experience a zvýší i hodnocení multiplayerových klání. Zároveň přinese nové vytrvalostní závody, posune limit nezakoupených kreditů v hráčských peněženkách na 100 milionů a v nabídkách ojetin nebo legend se bude objevovat více automobilů.

Do budoucna se pak ve hře objeví další vylepšení včetně 24hodinových vytrvalostních závodů, ladění odměn za časově omezené eventy nebo třeba možnost prodávat vlastněná vozidla.

Hrajete Gran Turismo 7? Nelíbí se vám současný stav hry? Dejte nám v komentářích vědět, co na chystané změny říkáte.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama