Tvůrci God of War Ragnarök musí řešit bizarní problém. Atreus bude svým způsobem k nepoznání
i Zdroj: Sony / God of War press kit
God of War Ragnarök Novinka Tvůrci God of War Ragnarök musí řešit bizarní problém. Atreus bude svým způsobem k nepoznání

Tvůrci God of War Ragnarök musí řešit bizarní problém. Atreus bude svým způsobem k nepoznání

Jakub Fišer

Jakub Fišer

19. 10. 2022 15:45 1

Americký vývojářský dům Santa Monica Studios řešil během vývoje pokračování severského God of War bizarní problém. Na herci ústřední postavy Atrea se totiž podepsala puberta a s ní spojené změny.

Reklama

  • God of War Ragnarök se potýkal s pubertálními problémy hlavního herce
  • Dospívání totiž změnilo hlas představiteli Atrea, Sunny Suljicovi
  • Podle tvůrců však všechno dobře dopadlo, hra vyjde již 9. listopadu

Atreus je ústřední postavou God of War i jeho severského pokračování s podtitulem Ragnarök. Dětskou postavu ztvárnil americký herec Sunny Suljic, který si již v minulosti zahrál třeba ve filmu Zabití posvátného jelena. Teenagerská hvězdička oslavila v srpnu 17. narozeniny a to přináší zásadní problém pro tvůrce nového God of War.

Herci se prý totiž velmi dramaticky změnil hlas z kloučka na mladého muže. Šéfdesignérka dialogů pro God of War Ragnarök se s bizarním problémem svěřila takto: “Náš představitel Atrea, Sunny [Suljic], je dospívající chlapec a jeho hlas se během několika let práce na tomto titulu výrazně změnil. Museli jsme na tom pořádně zapracovat, aby to znělo, jako by se to odehrávalo v krátkém časovém období,” a dodala, že se jednalo skutečně o jedinečnou výzvu.

Případné odlišnosti na Atreově hlase můžete zkontrolovat na speciálním videu z natáčení dialogů, případně již brzy v chystané videohře. God of War Ragnarök totiž vyjde na Sony PlayStation 5 a 4 již 9. listopadu 2022.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama