Tvůrci Ghostwire: Tokyo pracují na druhé hře. Podílí se na ní ředitel vývoje The Evil Within 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrci Ghostwire: Tokyo pracují na druhé hře. Podílí se na ní ředitel vývoje The Evil Within 2

Tvůrci Ghostwire: Tokyo pracují na druhé hře. Podílí se na ní ředitel vývoje The Evil Within 2

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

1. 10. 2021 08:25

Když vývojáři z Tango Gameworks odhalili na E3 2019 první záběr z hororově laděného Ghostwire: Tokyo, řada hráčů neskrývala své nadšení. Radost z tajemného traileru po vzoru Death Stranding sice pro akčnost dalších ukázek vystřídala mírná skepse, to ale neznamená, že horor klasičtějšího střihu stále nemůže přijít. Byť je nejspíše pravda, že se tak nestane při naší návštěvě Tokia v příštím roce.

Reklama

  • Tango Gameworks nepracují pouze na Ghostwire: Tokyo
  • O nově hře se v náznacích zmínil zakladatel studia Šindži Mikami

Zakladatel studia Šindži Mikami, jenž na vývoj Ghostwire: Tokyo dohlíží z pozice konzultanta, v rámci přenosu Microsoftu na Tokyo Game Show 2021 odhalil, že Tango Gameworks paralelně pracují na další hře. Její název, žánr ani příslušnost k zavedené značce, či nové IP sice výslovně nezmínil, na základě účasti Johna Johanase, který vedl vývoj jak u The Evil Within 2, tak i u DLC prvního dílu, lze však přemítat, zda neuzrál čas na příchod třetího dílu.

Mikami bez jakéhokoli rozvedení rovněž podotkl, že Johanas je v kontextu nového projektu v plném proudu vývoje. Samotná hra tak možná nadále nesetrvává ve stádiu návrhů, jak by šlo vzhledem k pracím na odloženém Ghostwire: Tokyo předpokládat, ale mohla již úspěšně překročit do plné produkce. Odpověď, jak se to s okolnostmi vývoje vlastně má, kdy se ke hře dostaneme, a zda skutečně převezme pochodeň po čtyři roky starém The Evil Within 2, zjistíme pravděpodobně až po definitivním dokončení akčního hororu z Tokia.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama