Tvůrce Stardew Valley už zřejmě neplánuje žádný velký update, nyní chce pracovat na své další hře
i Zdroj: Eric Barone / Oficiální snímek
Stardew Valley Novinka Tvůrce Stardew Valley už zřejmě neplánuje žádný velký update, nyní chce pracovat na své další hře

Tvůrce Stardew Valley už zřejmě neplánuje žádný velký update, nyní chce pracovat na své další hře

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

7. 9. 2021 03:13

Eric Barone se zařadil mezi slavné herní designéry, když překonal všechny nástrahy náročného vývoje a dal světu Stardew Valley. Jeho příběh inspiroval celou řadu dalších tvůrců, prostor mu dal i novinář Jason Schreier ve své knize Blood, Sweat, and Pixels. Nyní se zdá, že se chce Barone naplno vrhnout na další projekt.

Reklama

  • Eric Barone naznačil, že už zřejmě nevznikne další velký obsahový update pro Stardew Valley
  • Nyní se chce věnovat práci na další hře
  • I nadále zůstane věrný pixelartové stylizaci a top-down perspektivě

Stardew Valley je považováno za jeden z nejúspěšnějších nezávislých počinů. Prodalo se více než 10 milionů kopií, není divu, že Barone i nadále pracoval na dalších updatech. Bylo známo, že se věnuje i jiným projektům, na ně nyní bude mít daleko více času.

V rozhovoru se Zachem Hartmanem naznačil, že do budoucna chce soustředit svou energii trochu jiným směrem. “Neřekl jsem, že se objeví další update pro Stardew Valley. V tuto chvíli to vlastně ani nevím. Soustředím se na svou další hru, takže uvidíme.”

Hra se koncem loňského roku dočkala updatu 1.5, který je považován za jeden z největších, zpřístupnil lokaci Ginger Island a spoustu dalšího obsahu. Fanoušci se domnívali, že se brzy dočkají dalšího, nyní se ale zdá, že už Barone nic takového neplánuje.

V rozhovoru naznačil, jak jeho nový projekt vypadá. I nadále zůstává věrný pixelartové stylizaci a top-down perspektivě, hra se údajně Stardew Valley v mnoha ohledech podobá, zároveň je ale úplně jiná. Minimálně zpracovává odlišné téma, farmaření už světoznámý designér pověsil na hřebík. Barone přislíbil, že svůj další projekt představí brzy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama