Tvůrce PUBG najímá do svého studia Davida Polfeldta, bývalého ředitele Ubisoft Massive
i Zdroj: GamesIndustry
Novinka Tvůrce PUBG najímá do svého studia Davida Polfeldta, bývalého ředitele Ubisoft Massive

Tvůrce PUBG najímá do svého studia Davida Polfeldta, bývalého ředitele Ubisoft Massive

Radek Raudenský

Radek Raudenský

1. 8. 2022 16:04

Studio PlayerUnknown Productions, které založil samotný Brendan Greene, původní tvůrce PUBG, přibírá do svého relativně mladého studia novou významnou tvář. Na pozici senior poradce se usadí David Polfeldt, bývalý ředitel studia Ubisoft Massive.

Reklama

  • Brendan Greene si do svého studia zajišťuje důležitou tvář Ubisoft Massive
  • Bývalý ředitel zmíněného studia David Polfeldt bude Greeneovi pomáhat s úspěšným vedením vývojářů a tvorby zdejší kultury

David Polfeldt i Brendan Greene sdílí velice zajímavou minulosti. Greena, respektive vývojáře pod přezdívkou PlayerUnknown, zná většina hráčů díky velice populárnímu PUBG, které nese jméno právě po svém tvůrci. Po výbuchu popularity a odkoupení ze strany Kraftonu se Greene přesunul nejdříve do menšího studia stále pod Kraftonem, minulý rok se ale tvůrce rozhodl založit si vlastní menší studio a pustit se opět do svých vlastních projektů.

David Polfeldt také nesdílí nadšení do velkých projektů. Při odstoupení ze své pozice prozradil, že jeho styl práce a filozofie funguje spíše pro menší studia, tudíž se již nehodí na pozici manažera tak velkého studia, které se z Massive stalo. 

V PlayerUnknown Productions tak bude Greeneovi pomáhat s vytvořením úspěšného studia. Jak sám tvrdí, bude „vést Brendanovu ruku při tvoření autentického studia a úspěšné značky.“

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama