Třetí Hitman odhaluje své plány pro červen a začátek července. Agent 47 se vydá na likvidaci tří cílů
i Zdroj: IO Interactive
Novinka Třetí Hitman odhaluje své plány pro červen a začátek července. Agent 47 se vydá na likvidaci tří cílů

Třetí Hitman odhaluje své plány pro červen a začátek července. Agent 47 se vydá na likvidaci tří cílů

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

5. 6. 2022 09:05

Přišel červen a s ním i nové věci, které je třeba udělat. Agent 47 se proto pod pokračujícím diktátem studia IO Interactive ani v létě nedostane z kruhu likvidace cílů. O které konkrétně jde tentokrát, prozrazuje odhalená roadmapa.

Reklama

  • IO Interactive představilo červnovou roadmapu pro třetího Hitmana
  • Pro majitele Year 2 edice se dočasně objeví tři nové Elusive Targets
  • Všichni hráči si mohou navíc omezeně vyzkoušet mapu Marrákeše a výzvy chystané ke konci měsíce

Marrákeš z Hitmana (2016) se vrací do bezplatného střídání lokací, což dává všem hráčům možnost na omezenou dobu prozkoumat, co Rudé město nabízí. Novým přídavkem pro majitele Year 2 edice se pak stává trojice nových cílů Elusive Target. Prvním je uznávaný obchodník navštěvující poklidné maloměsto Whittleton Creek. Aniž by si to ale místní obyvatelé uvědomovali, na první pohled nevinný podnikatel je ve skutečnosti sériovým vrahem, který zvráceně „hodnotí“ své oběti podle toho, jak moc bojovaly. Na jeho odstranění máte čas do 13. června. 

Další Elusive Target s přezdívkou The Gunrunner přijde do prosluněného Marrákeše už 10. června. Cíl se jmenuje Vito Đurić a na veřejnosti vystupuje jako charismatický překupník se zbraněmi, jenž za správnou cenu získá pro kohokoli cokoli. Na své cestě městem budete mít na jeho likvidaci čas do 20. června. Agentura ICA vás nicméně varuje, že jde o mezinárodního zločince zapojeného do téměř každého ozbrojeného konfliktu v poslední dekádě. Mějte se proto na pozoru.

Třetím a posledním Elusive Target se na závěr stává Terrence Chesterfield, pravděpodobně nejlínější stavební inspektor na světě. V jeho dlouhé kariéře ho nikdy ani za mák nezajímala kvalita odvedené práce. Pokud mohl bez řečí přijmout peníze a potřást vám rukou, bylo z jeho pohledu odvedeno vše, co bylo třeba. Chesterfield bude od 1. července na pracovní cestě do klubu Hölle v Berlíně a vy máte deset dní na to, abyste se ujistili, že půjde o poslední prohlídku, kterou kdy uskuteční.

Třetí Hitman odhaluje své plány pro červen a začátek července. Agent 47 se vydá na likvidaci tří cílů
i Zdroj: IO Interactive

Červen ve druhé polovině taktéž přinese tři nové Elusive Target Arcades, přičemž odměnou za jejich splnění bude tlumená odstřelovací puška White Ruby Rude 300 Sniper Rifle. Konec měsíce přinese pak dvojici speciálních kontraktů s letní tématikou. 23. červen přinese Heat Stroke s využitím chladného uvažování a 30. červen Hot Scope, kde si zase zahrajeme s odstřelovací puškou.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama