Trailer slibuje, že Insurgency: Sandstorm příští týden konečně vyjde i na konzolích
i Zdroj: Hrej.cz
Insurgency: Sandstorm Novinka Trailer slibuje, že Insurgency: Sandstorm příští týden konečně vyjde i na konzolích

Trailer slibuje, že Insurgency: Sandstorm příští týden konečně vyjde i na konzolích

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

23. 9. 2021 03:41

Akce Insurgency: Sandstorm by se příští týden měla konečně objevit také na konzolích, termín vydání stvrzuje také poslední trailer, který se snaží přesvědčit, že už taktické střílečce skutečně nic nechybí.

Reklama

  • Ukázka připomíná Insurgency: Sandstorm
  • Taktická akce se po sérii odkladů konečně zpřístupní i na konzolích
  • Termín vydání je stanoven na 29. září


Zatímco na PC hra vyšla už v roce 2018, cesta na konzole se pořádně protáhla. Původně přitom měla vyjít velmi krátce po uvedení na Steamu, po prvním posunutí pak autoři počítali s rokem 2019. Došlo ale na sérii dalších odkladů, které mimo jiné nepřímo poukazují na fakt, že vývojáře ze studia New World Interactive příprava portu pořádně potrápila. 

Autoři zkrátka ušli pořádně dlouhou cestu. Základním stavebním kamenem je ostatně Insurgency: Modern Infantry Combat, modifikace pro Half-Life 2. Z ní postupem času vytesali plnohodnotného zástupce v žánru válečných akcí, jenž může posloužit jako alternativa k tradičním blockbusterům v sériích Battlefield a Call of Duty.

Insurgency: Sandstorm totiž klade velký důraz na realismus. Ten se projevuje třeba tím, že se během střelby nelze spoléhat na klasický zaměřovací kříž, pro přesný zásah je nutné využít prvků dané zbraně a spolehnout se na vlastní instinkt. Pomůže také realistické ozvučení, díky kterému je možné přesně určit polohu útočníka. Velmi zásadní je promyšlená kooperace s bratry ve zbrani, solitérům zde štěstí nepřeje.

Hra vyjde 29. září, připraveny jsou verze pro PlayStation 4 a Xbox One, na konzolích nové generace nabídne bonus v podobě 4K rozlišení s podporu 60 snímků za sekundu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama