Trailer představuje severskou PvP rubačku Blood of Heroes
i Zdroj: Hrej.cz
Blood of Heroes Novinka Trailer představuje severskou PvP rubačku Blood of Heroes

Trailer představuje severskou PvP rubačku Blood of Heroes

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

29. 4. 2021 08:00

Žánr PvP rubaček se v nejbližší době rozroste o několik zajímavých titulů. Za necelé dva týdny se objeví zbojníci z Hood: Outlaws and Legends, o měsíc později naběhnou do bitvy rytíři z Chivalry 2. Aby toho nebylo málo, došlo na oznámení Blood of Heroes.

Reklama

  • Představena PvP akce Blood of Heroes
  • Autoři přiznali inspiraci Dark Souls
  • Zájemci se mohou přihlásit do betatestu, který startuje 4. května

Novinka pojednává o seveřanech, kteří kdesi na konci světa bojují o věčnou slávu. Hráči se chopí jednoho z válečníků, načež se mohou pustit do bitvy na vlastní pěst, nebo po boku dalších hráčů v týmových režimech. Postavy se evidentně budou lišit bojovým stylem, hráči by měli mít mnoho prostoru na experimentování, dokonce dojde i na starou magii. 

Dle autorů ze studia Vizor Games jde o hru, do níž by se sami s láskou pustili. Při designování světa se inspirovali Dark Souls, hlavním pilířem jsou adrenalinem napumpované bitvy v uzavřených arénách.”Hrdinové nemusí být vždy rytíři v naleštěné zbroji, kteří bojují za vyšší dobro. Mohou být nelítostní, mazaní, pomstychtiví, nebo naopak podporující a ochranářští,” vysvětlil ředitel vývoje - Dmitry Voronov. “Snažili jsme se jim dát jistou osobnost, aby se hráč mohl rozhodnout dle své nálady a herního stylu.”

Zatím se zdá, že půjde o jakýsi crossover mezi Dark Souls a For Honor. Na gameplay záběry naštěstí nebudeme dlouho čekat. Už 4. května se totiž spustí uzavřený betatest, do kterého se všichni zájemci mohou přihlásit na oficiálních stránkách. Blood of Heroes míří na platformy PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series a na PC, konkrétní datum vydání však zatím stanoveno nebylo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama