Trailer ohlašuje vydání nového DLC pro Borderlands 3
i Zdroj: Hrej.cz
Borderlands 3 Novinka Trailer ohlašuje vydání nového DLC pro Borderlands 3

Trailer ohlašuje vydání nového DLC pro Borderlands 3

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

9. 4. 2021 10:31

Borderlands 3 vítá další DLC. Přídavek s podtitulem Director’s Cut přináší několik novinek a hlavně další nálož předmětů. Novinka se představuje v rytmickém traileru.

Reklama

  • Přídavek rozšiřuje příběhovou kampaň
  • Vývojáři zapracovali na denních a týdenních výzvách
  • Malým bonusem jsou videa o vývoji Borderlands 3

Příběh se pojí s postavou Ava, která se pustila do natáčení vlastního podcastu. V něm se věnuje nevysvětleným vraždám, sama je přesvědčena, že je mají na svědomí duchové a jiné nadpřirozené síly. Hráči se tedy budou muset vypravit na místa činu, kde je potřeba porozhlédnout se po vypovídajících důkazech. Asi není třeba dodávat, že na cestě potkají zástupy neřádů.

Jedním z nich je Hemovorous the Invincible, s ním vyšetřovatelé svedou epickou bitvu. A když ho porazí, dočkají se prvotřídní odměny. Motivaci k zabíjení zdejších potvor nabízí také karty otevírající denní a týdenní výzvy, za ně hráči obdrží většinou kosmetické předměty a další drobnosti.

Příjemným bonusem jsou materiály, které hráče nechají nahlédnout do zákulisí vývoje Borderlands 3. V krátkých videích mohou zjistit, jak jejich oblíbená hra vznikala.

Borderlands 3: Director’s Cut je k dispozici na konzolích Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 a také na PC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama