Trailer na novou expanzi No Man's Sky je na světě. Těšit se můžeme na nové profese, souboje i pláště
i Zdroj: https://www.nomanssky.com/2022/04/no-mans-sky-outlaws-update/
No Man's Sky Novinka Trailer na novou expanzi No Man's Sky je na světě. Těšit se můžeme na nové profese, souboje i pláště

Trailer na novou expanzi No Man's Sky je na světě. Těšit se můžeme na nové profese, souboje i pláště

Petr Jan Berka

Petr Jan Berka

14. 4. 2022 10:28

Jsou to jen dva dny, kdy příspěvek na twitterovém účtu herního studia Hello Games předurčil budoucí směřování nejnovější expanze do hry No Man's Sky. Na další detaily jsme ale nemuseli dlouho čekat. Dnes studio vydalo trailer, který toto rozšíření představil a dále popisuje, na jaký obsah se můžeme těšit.

Reklama

  • Nové rozšíření No Man's Sky ponese název Outlaws
  • Těšit se můžeme na nové lodě, soubojový systém i mise
  • Též bude možné najímat pomocníky

Rozšíření se jmenuje Outlaws a nepřekvapivě se zaměřuje na boj se zákonem jak ve vesmíru, tak i na planetách. Planety jsou zde zmiňovány schválně, jelikož nás čeká i větší možnost leteckého souboje, který se může z vesmíru přesunout na planety. Bude dokonce možné, aby i základna hráče byla jen tak napadena vesmírnými piráty. V leteckém soubojovém systému přibyde systém druhotných efektů poškození, které mohou nepřátelskou loď zpomalit či ji vypnout štíty. Čeká nás taky automatický letový mód, který by měl nepřítele sledovat a tím ubrat na chaotičnosti. U samotných lodí se objeví nová kategorie, s technologií solárních panelů a schopností nabít energii na další dobrodružství bez dalších potřebných materiálů. Pokud takovou loď najdete, nemusíte se té své zbavovat, jelikož byl zvýšen maximální počet vlastněných plavidel ze šesti na devět. 

Co se týče protiprávní činnosti, přibyde možnost pašování, kde budete muset, na základě misí, bojovat o svůj náklad se sentinely a dalšími piráty. Bojovat však nebudete sami, jelikož si do hry najdou cestu parťáci připravení krýt vám záda. Statistiky jednotlivých členů tohoto vesmírného gangu pak lze postupně vylepšovat. Krýt záda bude (doslova) možné i pláštěm, rozšiřujícím možnosti úpravy vzhledu postavy.

Výše zmíněný náklad poté zamíří na nový černý trh, kde hráči najdou nejednu vychytávku pro jednodušší putování vesmírem. Vývojáři z Hello Games tvrdí, že nechybí ani speciální kód, který vám dovolí na své cestě obejít složky zákona. 

Je vidět, že Hello Games se znovu snaží posunout laťku v no Man's Sky o trochu výše. Nelze než jen doufat, že takovou zprávu nevidíme naposledy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama