Trailer láká na brzké vydání Polda 7. Nebude chybět Babiš, parkour nebo Ordinace v růžové zahradě
i Zdroj: YouTube / Zima Software
Polda 7 Novinka Trailer láká na brzké vydání Polda 7. Nebude chybět Babiš, parkour nebo Ordinace v růžové zahradě

Trailer láká na brzké vydání Polda 7. Nebude chybět Babiš, parkour nebo Ordinace v růžové zahradě

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

28. 3. 2022 13:31

Sedmý díl české adventurní série Polda 7 už pomalu klepe na dveře. Tvůrci ze studia Zima Software se při té příležitosti rozhodli fanoušky poškádlit trailerem plným charakteristického humoru a představili i pár postav dabovaných známými jmény.

Reklama

  • Polda 7 v traileru představuje narážky na známé osobnosti
  • Vychází 15. dubna

Upoutávka láká na klasickou point and click adventurní hratelnost a ukazuje pár zajímavých lokací, ve kterých bude zkušený detektiv Pankrác (v podání Luďka Soboty) pátrat. Nově víme, že nebude chybět kydání hnoje v JZD, jízda tankem, taneční minihra či nezdařilé pokusy o parkour.

Pankrácově asistence propůjčí hlas herečka Ivana Korolová. Ve vedlejších rolích se pak objeví humorné varianty gynekologa Čestmíra Mázla a recepční Babety ze seriálu Ordinace v růžové zahradě (Čestmír Rozmázl a Bageta), ztvárněné původními představiteli obou rolí Petrem Rychlým a Bárou Štěpánovou. Imitátor Petr Jablonský se objeví v roli nápadně povědomého, původně slovenského politika s kladným vztahem k čápům a motýle motýlům a kontroverzní státník Ronald Trumpeta promluví hlasem Tomáše Matonohy.

Projekt Polda 7 zaujal v červnu roku 2020, kdy během 24 hodin vybral požadovanou částku na crowdfundingové platformě Hithit a nakonec hráči tvůrcům skrze platformu přislíbili 1 437 011 korun.

Petr Svoboda o Polda 7: Crowdfundingu jsem vůbec nevěřil
i Zdroj: Hrej.cz

Petr Svoboda o Polda 7: Crowdfundingu jsem vůbec nevěřil

Petr Svoboda se na sérii Polda podílí už od druhého dílu. Až s šestkou se ale dostal do čela vývoje a v současnosti vybírá…

31. 7. 2020 08:45
3

Titul vychází 15. dubna letošního roku na Steamu a ve fyzické distribuci i v českých a slovenských obchodních řetězcích.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama