Trailer k Returnal představuje bestie z planety Atropos
i Zdroj: Sony Interactive Entertainment
Returnal Novinka Trailer k Returnal představuje bestie z planety Atropos

Trailer k Returnal představuje bestie z planety Atropos

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

15. 4. 2021 11:08 1

Pouhé dva týdny nás dělí od přistání na planetě Atropos, kde se dějí opravdu zvláštní věci. Selene se naštěstí jen tak něčeho nezalekne, je připravena na všechny potvory, které ji budou chtít sežrat. A právě na ně se soustředí poslední trailer.

Reklama

  • Ukázka předvádí potvory a jejich útoky
  • Závěr traileru naznačuje, jak bude vypadat souboj s bossem

Mezi nepříjemné bestie patří třeba Mycomorph vypouštějící lepkavý sliz, který Selene zpomaluje v pohybu. Titanops je mnohem agresivnější, kořist se snaží zatlačit do rohu rychlými přískoky, načež útočí ostrými chapadly. Automaton využívá laserových samopalů, na krátké vzdálenosti pak víří vzduch pekelným bičem, nebezpečný je ale i Gorgolith, který z ocasu vypouští zničující laserový paprsek.

V ukázce se mihne také levitující Ixion, zde už jde patrně o klasický boss fight. Otázky vzbuzuje Infected Scout, k němuž Selene bohužel nedokáže zjistit žádné informace. Zdá se, že jde o zbloudilého kosmonauta, který na planetu dorazil o něco dříve, nezvládl se ale vypořádat se zdejšími potvorami.

Autoři se koncem března pochlubili, že už do lisoven odeslali finální verzi hry, což je velmi dobré znamení. K posunutí termínu vydání tím pádem s největší pravděpodobností nedojde, takže se skutečně dočkáme už 30. dubna. Returnal míří na konzoli PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama