Trailer k prvnímu velkému rozšíření pro AC Valhalla zve na výlet do Irska
i Zdroj: Hrej.cz
Assassin's Creed Valhalla: Wrath Of The Druids Novinka Trailer k prvnímu velkému rozšíření pro AC Valhalla zve na výlet do Irska

Trailer k prvnímu velkému rozšíření pro AC Valhalla zve na výlet do Irska

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

12. 5. 2021 07:30

Už zítra vychází první velké rozšíření pro poslední přírůstek v sérii Assassin’s Creed. Eivor svolá věrné mořeplavce a společně se vydají do Irska, kde sídlí bratranec Barid. Nové dobrodružství ilustruje launch trailer.

Reklama

  • Launch trailer napovídá, co čeká Eivora v divokém Irsku
  • Wrath of the Druids je první velké rozšíření
  • DLC je součástí season passu, vychází 13. května

Ukázka naznačuje, co všechno na Eivora v drsném kraji čeká. Hráči se mohou těšit na neznámé tváře. V ukázce si prozpěvuje Ciara, která ráda píše básně a písničky o hrdinských skutcích zdejších králů. Trailer představuje i Barida a další hlavní postavy nového příběhu.

Do něj významně zasahují také Children of Danau, nebezpeční kultisté, s nimiž si královská družina neví rady. Z ukázky je patrné, že dojde i na šamanské rituály, objeví se dokonce vlkodlaci nebo přerostlá prasata. Eivor si ale snad nějak poradí.

Rozšíření je první ze dvou velkých DLC, obě jsou součástí season passu. Wrath of the Druids se zpřístupní 13. května na všech platformách, kde se objevila základní hra.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama